Πώς να Ανακτήσετε Διαγραμμένες Φωτογραφίες από ένα iPhone (με/χωρίς Αντίγραφο Ασφαλείας)

Avatar photo
Γράφτηκε από
Εγκρίθηκε από
210

Έχετε διαγράψει κατά λάθος τη λάθος φωτογραφία στο iPhone σας; Ή μήπως εκτελέσατε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στο τηλέφωνό σας και τώρα όλες οι φωτογραφίες σας έχουν εξαφανιστεί; Αν βρίσκεστε σε μια τέτοια κατάσταση αυτή τη στιγμή, έχουμε μια λύση για εσάς.

Σε αυτό το άρθρο, θα σας δείξουμε εφτά μεθόδους ανάκτησης δεδομένων που μπορούν να σας βοηθήσουν να ανακτήσετε διαγραμμένες φωτογραφίες στο iPhone σας.

Πώς να βρείτε Διαγραμμένες Φωτογραφίες σε ένα iPhone

Από προεπιλογή, τα iPhone αποθηκεύουν φωτογραφίες και εικόνες σε μια εγγενή εφαρμογή που ονομάζεται Φωτογραφίες. Αυτή η εφαρμογή είναι προεγκατεστημένη σε όλα τα iPhone και δεν μπορεί να διαγραφεί από τον χρήστη καθώς είναι η κύρια τοποθεσία αποθήκευσης για τέτοια δεδομένα. Επίσης, η ίδια η εφαρμογή περιλαμβάνει διάφορους φακέλους που χρησιμοποιούνται για την οργάνωση όλων.

Μπορείτε να αναζητήσετε οποιαδήποτε φωτογραφία χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Φωτογραφίες στο iPhone σας. Είναι πολύ εύκολο να το κάνετε αυτό, καθώς όλες οι φωτογραφίες στην εφαρμογή είναι ομαδοποιημένες σε φακέλους σύμφωνα με διάφορα κριτήρια. Αν θυμάστε τουλάχιστον κάποια πληροφορία για τη φωτογραφία που αναζητάτε, θα πρέπει να μπορέσετε να την εντοπίσετε σε δευτερόλεπτα.
Ακολουθεί ο τρόπος αναζήτησης φωτογραφιών στην εφαρμογή Φωτογραφίες στο iPhone σας:

 • Ελέγξτε την καρτέλα Βιβλιοθήκη: Εδώ θα μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες σας ανάλογα με την ημερομηνία που τραβήχτηκαν ή προστέθηκαν στο τηλέφωνό σας.
 • Δείτε τους φακέλους στην καρτέλα Άλμπουμς: Αυτή η καρτέλα θα ομαδοποιεί όλες τις φωτογραφίες σας σύμφωνα με κατηγορίες όπως selfies, πορτραίτα, στιγμιότυπα οθόνης, εισαγωγές, κινούμενες εικόνες, πρόσφατες φωτογραφίες κλπ.
 • Χρησιμοποιήστε το εργαλείο αναζήτησης στην εφαρμογή Φωτογραφίες: Πατήστε το εικονίδιο του μεγεθυντικού φακού στο κάτω δεξιά της εφαρμογής για να αναζητήσετε μια φωτογραφία ή φωτογραφίες χρησιμοποιώντας λέξεις-κλειδιά, να δείτε τις φωτογραφίες ομαδοποιημένες σύμφωνα με τον τόπο όπου τραβήχτηκαν, να δείτε φωτογραφίες με συγκεκριμένα άτομα κλπ.

Πώς να Ανακτήσετε Διαγραμμένες Φωτογραφίες στο iPhone

Ακολουθούν οι επτά πιο αποτελεσματικές λύσεις ανάκτησης δεδομένων που μπορούν να σας βοηθήσουν να επαναφέρετε τη διαγραμμένη σας φωτογραφία σε ένα iPhone.

Επιλογή 1: Ελέγξτε τον φάκελο Πρόσφατα Διαγραμμένα

Όταν διαγράφετε μια φωτογραφία από την εφαρμογή Φωτογραφίες στο iPhone σας, δεν διαγράφεται αμέσως από αυτή. Πρώτα το τηλέφωνό σας τη μεταφέρει σε έναν φάκελο που ονομάζεται Πρόσφατα Διαγραμμένα μέσα στην εφαρμογή. Αυτός ο φάκελος σας επιτρέπει να δείτε τις διαγραμμένες φωτογραφίες στο iPhone σας χωρίς αντίγραφο ασφαλείας.

Σημείωση: Οι διαγραμμένες φωτογραφίες θα διαγραφούν με ενέργεια του χρήστη από τον φάκελο Πρόσφατα Διαγραμμένα μετά από 30 ημέρες που έχουν παρέλθει από την προσθήκη τους στο φάκελο.

Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να βρείτε πρόσφατα διαγραμμένες φωτογραφίες στο iPhone σας και να τις ανακτήσετε:

 1. Ανοίξτε την εφαρμογή Φωτογραφίες στο iPhone σας.
 2. Μεταβείτε στην καρτέλα Άλμπουμς.
 3. Κάντε κύλιση προς τα κάτω για να βρείτε τον φάκελο Πρόσφατα Διαγραμμένα και πατήστε το για να το ανοίξετε.
 4. Πατήστε Επιλογή και επιλέξτε τις φωτογραφίες που θέλετε να ανακτήσετε.
 5. Όταν είστε έτοιμοι, πατήστε Ανάκτηση.

Επιλογή 2: Έλεγχος των Συνημμένων του Messenger


Εάν θυμάστε ότι μοιραστήκατε την φωτογραφία που ψάχνετε με κάποιον μέσω μηνύματος στο Messenger ή μέσω κάποιας εφαρμογής κοινωνικών δικτύων, είναι καλή ιδέα να ελέγξετε τα συνημμένα σε εκείνη την εφαρμογή. Ακόμη και αν έχετε διαγράψει τις φωτογραφίες από το iPhone σας, τα πολυμέσα που έχουν σταλεί μπορεί ακόμα να είναι αποθηκευμένα μέσα στην cache των εφαρμογών και πιθανώς να ανακτηθούν.

Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να ελέγξετε τα συνημμένα στην εφαρμογή Messenger στο iPhone σας:

 1. Ανοίξτε την εφαρμογή Messenger στο τηλέφωνό σας.
 2. Επιλέξτε το άτομο στο οποίο έχετε στείλει τη φωτογραφία που ψάχνετε.
 3. Πατήστε το όνομα του αποστολέα στο επάνω μέρος της οθόνης.
 4. Κυλίστε προς τα κάτω και πατήστε Φωτογραφίες (δείτε τις φωτογραφίες και τα βίντεο που έχουν μοιραστεί μεταξύ εσάς και του άλλου ατόμου).find photos in messenger attachments
 5. Πατήστε το εικονίδιο κοινοποίησης στο κάτω αριστερό μέρος και επιλέξτε Αποθήκευση Εικόνας για να την προσθέσετε στην γκαλερί σας στην εφαρμογή Φωτογραφίες.

Επιλογή 3: Χρήση Λογισμικού Ανάκτησης Δεδομένων

Εάν η φωτογραφία που ψάχνατε δεν βρίσκεται πλέον στον φάκελο Πρόσφατα Διαγραμμένα, η καλύτερη επιλογή σας θα ήταν η χρήση ειδικευμένου λογισμικού ανάκτησης δεδομένων για να την φέρετε πίσω. Όμως, το κλειδί εδώ είναι να ξεκινήσετε τη διαδικασία ανάκτησης το ταχύτερο δυνατό, καθώς ο στόχος σας είναι να μην επιτρέψετε στο iOS στο τηλέφωνό σας να αντικαταστήσει τις διαγραμμένες φωτογραφίες με άλλα δεδομένα.

Δεν υπάρχουν τόσες πολλές εφαρμογές για την ανάκτηση διαγραμμένων φωτογραφιών από το iPhone στην αγορά. Όταν πρόκειται για την επιλογή ενός εργαλείου ανάκτησης δεδομένων σε τέτοια περίπτωση, η σύστασή μας είναι το Disk Drill.

Εφαρμόστε το κουπόνι “DD-IOS-30” κατά τη διαδικασία ταμείου και θα λάβετε το Disk Drill PRO (έκδοση Mac) με έκπτωση 30%.

Αυτή η εφαρμογή είναι μία από τις λίγες που έχει την δυνατότητα να πραγματοποιεί ανάκτηση δεδομένων σε ένα iPhone. Επιπλέον, μπορεί να ανακτήσει όχι μόνο φωτογραφίες από το τηλέφωνό σας, αλλά και μια πληθώρα άλλων τύπων αρχείων (έγγραφα, βίντεο, σημειώσεις, αρχεία email κ.α.).

Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να ανακτήσετε κατά λάθος διαγραμμένες φωτογραφίες στο iPhone χρησιμοποιώντας το Disk Drill:

 1. Κατεβάστε το Disk Drill για Mac και εγκαταστήστε το στον υπολογιστή σας.
 2. Συνδέστε το iPhone σας στο MacBook και ξεκλειδώστε το για αλληλεπίδραση.
 3. Εκκινήστε το Disk Drill και κάντε κλικ στην καρτέλα iPhones & iPads από την πλευρική γραμμή στα αριστερά.scan iphone disk drill
 4. Επιλέξτε το iPhone σας από τη λίστα των συνδεδεμένων συσκευών.
 5. Κάντε κλικ στο Αναζήτηση χαμένων δεδομένων για να ξεκινήσετε τη σάρωση.scanning iphone disk drill
 6. Κάντε κλικ στην καρτέλα Εικόνες για να δείτε μόνο αρχεία τέτοιου τύπου ή χρησιμοποιήστε το πεδίο αναζήτησης στην πάνω δεξιά γωνία για να πληκτρολογήσετε την επέκταση του αρχείου ή οποιαδήποτε άλλη λέξη-κλειδί που θα βοηθούσε να περιορίσετε τα αποτελέσματα της σάρωσης.
 7. Κάντε κλικ στο εικονίδιο με το μάτι κοντά σε ένα αρχείο για να το προεπισκοπήσετε.
 8. Βάλτε ένα τικ στο κουτάκι δίπλα στο αρχείο που θέλετε να ανακτήσετε και πατήστε το κουμπί Ανάκτηση όταν είστε έτοιμοι.recover photo disk drill iphone
 9. Επιλέξτε έναν προτιμώμενο προορισμό για τα αρχεία και πατήστε ΟΚ για να επιβεβαιώσετε.

Σημείωση: Η δωρεάν έκδοση του Disk Drill επιτρέπει μόνο να προεπισκοπήσετε τις εντοπισμένες φωτογραφίες. Για να ανακτήσετε πραγματικά τις φωτογραφίες με αυτό το εργαλείο, πρέπει να αναβαθμίσετε στην Επαγγελματική έκδοση.

Επιλογή 4: Ανάκτηση από ένα αντίγραφο ασφαλείας του iTunes/Finder

Είναι δυνατόν να ανακτήσετε τις διαγραμμένες φωτογραφίες στο iPhone σας από ένα αντίγραφο ασφαλείας του iTunes. Αλλά αυτό μπορεί να γίνει μόνο αν έχετε χρησιμοποιήσει προηγουμένως το iTunes για να πάρετε αντίγραφο ασφαλείας της συσκευής σας.

Η συνολική διαδικασία είναι αρκετά απλή. Όλα όσα χρειάζεστε για αυτό είναι το iPhone σας, ένα καλώδιο USB και ένας υπολογιστής που περιέχει το αντίγραφο ασφαλείας του iTunes. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε έναν υπολογιστή Mac είτε βασισμένο σε Windows. Αν έχετε ήδη προσπαθήσει να βρείτε την εφαρμογή iTunes στο Mac σας και δεν υπάρχει, μην ανησυχείτε. Στους υπολογιστές με το λειτουργικό σύστημα macOS Catalina και νεότερα, το iTunes έχει αντικατασταθεί από το Finder, οπότε θα το χρησιμοποιήσετε αυτό για την ανάκτηση των φωτογραφιών. Παρ’ όλα αυτά, τα βήματα είναι ουσιαστικά τα ίδια για και τις δύο εφαρμογές.

Σημείωση: Αυτή η μέθοδος συνεπάγεται την επαναφορά όλων των δεδομένων στο iPhone στην κατάσταση που ήταν όταν εκτελέστηκε το επιλεγμένο αντίγραφο ασφαλείας. Για να μπορέσετε να το κάνετε αυτό, το Mac σας πρέπει να τρέχει το macOS Catalina ή μεταγενέστερη έκδοση.

Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να ανακτήσετε τις διαγραμμένες φωτογραφίες στο iPhone σας από ένα αντίγραφο ασφαλείας του iTunes:

 1. Άνοιγμα του Finder στο Mac σας (κάντε κλικ στο πρώτο εικονίδιο στην Dock).
 2. Συνδέστε το iPhone σας στον υπολογιστή με ένα καλώδιο USB.
 3. Κάντε κλικ στο iPhone από την πλευρική γραμμή στο Finder και επιλέξτε Εμπιστοσύνη. Πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασης του τηλεφώνου σας αν σας ζητηθεί.
 4. Επιλέξτε το iPhone σας στην πλευρική γραμμή αριστερά στο Finder.
 5. Κάντε κλικ στο κουμπί Επαναφορά Αντιγράφου Ασφαλείας.restore backup in finder iphone mac
 6. Επιλέξτε την κατάλληλη έκδοση αντιγράφου ασφαλείας.
 7. Πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασης αν σας ζητηθεί και κάντε κλικ στην Επαναφορά.
 8. Περιμένετε να ολοκληρωθεί η διαδικασία και στη συνέχεια αποσυνδέστε το τηλέφωνό σας από τον υπολογιστή.

Επιλογή 5: Ανάκτηση από αντίγραφο ασφαλείας του iCloud

Αν έχετε χρησιμοποιήσει το iCloud για να πάρετε αντίγραφο ασφαλείας των δεδομένων στο iPhone σας, τότε πιθανόν να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα από αυτά τα αντίγραφα για να ανακτήσετε τις διαγραμμένες φωτογραφίες. Ωστόσο, αυτή η διαδικασία απαιτεί να διαγράψετε όλο το περιεχόμενο από το iPhone σας προτού προχωρήσετε. Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στο Ρυθμίσεις > Γενικά > Μεταφορά ή Επαναφορά iPhone και πατήστε Διαγραφή Όλων των Περιεχομένων και Ρυθμίσεων.erase iphone data

Αφού έχετε εκτελέσει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στο iPhone σας, ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να ανακτήσετε μόνιμα διαγραμμένες φωτογραφίες από το iCloud:

 1. Ενεργοποιήστε το iPhone σας και ακολουθήστε τις οδηγίες για να το ρυθμίσετε μέχρι να δείτε την οθόνη Εφαρμογές & Δεδομένα.
 2. Επιλέξτε Επαναφορά από Αντίγραφο Ασφαλείας iCloud.
 3. Χρησιμοποιήστε το Apple ID και τον κωδικό πρόσβασής σας για να αποκτήσετε πρόσβαση στα αντίγραφα ασφαλείας του iCloud.
 4. Επιλέξτε μια κατάλληλη έκδοση αντιγράφου (προσέξτε τις ημερομηνίες και το μέγεθός τους).
 5. Αναμείνετε για την ολοκλήρωση της μεταφοράς δεδομένων και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε επίσης το Apple ID σας για να επαναφέρετε τις εφαρμογές σας.

Επιλογή 6: Επαναφορά Από Άλλη Διαδικτυακή Αποθήκευση Σύννεφο

Πολλοί χρήστες iPhone επιλέγουν να δημιουργούν αντίγραφο ασφαλείας στο σύννεφο μόνο για επιλεγμένες φωτογραφίες. Γι’ αυτό το σκοπό, συνήθως χρησιμοποιούν διαδικτυακές υπηρεσίες αποθήκευσης σύννεφου όπως Dropbox, Google Drive, Amazon Photos, OneDrive κλπ.

Αν έχετε κάνει και εσείς το ίδιο με τις φωτογραφίες από το iPhone σας, μπορείτε εύκολα να ανακτήσετε μια διεγραμμένη φωτογραφία προσπελαύνοντας τον λογαριασμό αποθήκευσης σύννεφου σας. Για παράδειγμα, ακολουθεί ο τρόπος επαναφοράς μιας φωτογραφίας από το Google Drive:

 1. Είτε ανοίξτε την εφαρμογή Google Drive στο iPhone σας ή χρησιμοποιώντας τον browser πηγαίνετε στο drive.google.com
 2. Συνδεθείτε στον λογαριασμό Google σας.
 3. Είτε αναζητήστε την απαιτούμενη φωτογραφία χρησιμοποιώντας το πεδίο αναζήτησης στο πάνω μέρος είτε κυλήστε μηχανικά τα αρχεία για να βρείτε το κατάλληλο.επαναφορά φωτογραφιών iphone από άλλη διαδικτυακή αποθήκευση σύννεφο
 4. Για να αποθηκεύσετε μια φωτογραφία στο iPhone σας, πατήστε τις τρεις τελείες κοντά στο αρχείο και επιλέξτε Άνοιγμα σε (στη συνέχεια επιλέξτε πού θέλετε να αποθηκεύσετε τη φωτογραφία).

Αυτό ήταν! Τώρα, απλά μεταβείτε στην εφαρμογή ή την τοποθεσία όπου αποθηκεύτηκε η φωτογραφία για να τη δείτε.

Επιλογή 7: Ζητήστε Βοήθεια Από Υπηρεσία Ανάκτησης Δεδομένων

Υπάρχει κάτι άλλο που μπορείτε να δοκιμάσετε για την ανάκτηση διαγραμμένων φωτογραφιών στο iPhone σας; Ευτυχώς, υπάρχει ακόμη μία αποτελεσματική λύση, η οποία είναι η αναζήτηση βοήθειας από ειδικούς. Αν οι παραπάνω επιλογές δεν ήταν αποτελεσματικές στην περίπτωσή σας, η μόνη σας τελευταία ελπίδα είναι να καταφύγετε σε ένα κέντρο ανάκτησης δεδομένων.

CleverFiles Data Recovery Center είναι ένα από τα εργαστήρια που μπορείτε να δοκιμάσετε. Προσφέρουν πολλά σημαντικά πλεονεκτήματα στους πελάτες τους, όπως δωρεάν αξιολογήσεις των συσκευών που υπέστησαν απώλεια δεδομένων, μια πολιτική μη δεδομένων – μη χρέωσης, και ένα εντυπωσιακό ποσοστό επιτυχίας. Αν επιλέξετε να πάτε με αυτό το κέντρο, δώστε τους ένα τηλεφώνημα και οι ειδικοί ανάκτησης δεδομένων θα σας καθοδηγήσουν στα επόμενα βήματά σας.

Πώς να Δημιουργήσετε Αντίγραφο Ασφαλείας Φωτογραφιών στο iPhone

Όταν πρόκειται για την ανάκτηση διαγραμμένων φωτογραφιών από ένα iPhone, έχετε τις περισσότερες πιθανότητες να πετύχετε τη διαδικασία αν έχετε προηγουμένως δημιουργήσει τακτικά αντίγραφα ασφαλείας του τηλεφώνου σας πριν συμβεί η απώλεια δεδομένων. Επομένως, είναι καλή ιδέα να ρυθμίζετε την αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των δεδομένων σας για να έχετε πάντα μια γρήγορη και αποτελεσματική λύση σε περίπτωση που διαγράψετε κατά λάθος τη λάθος φωτογραφία ή βίντεο στο iPhone σας.

Ο ασφαλέστερος τρόπος για να δημιουργήσετε αντίγραφο ασφαλείας του iPhone σας είναι με τη βοήθεια του iCloud. Αν αυτό είναι αυτό που θέλετε να κάνετε, ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να ρυθμίσετε τα αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας iCloud στο iPhone σας:

 1. Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις στο iPhone σας.
 2. Πατήστε το όνομά σας στο επάνω μέρος του μενού.menu settings iphone
 3. Πηγαίνετε σε iCloud > iCloud Αντίγραφο ασφαλείας.
 4. Ενεργοποιήστε το iCloud Αντίγραφο ασφαλείας για να ξεκινήσετε αυτόματα τα αντίγραφα ασφαλείας (για να εκτελέσετε ένα χειροκίνητα αμέσως, πατήστε Δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας τώρα).set up icloud backup iphone

Δυστυχώς, το iCloud δεν είναι εντελώς δωρεάν. Αν ψάχνετε για έναν τρόπο να δημιουργήσετε αντίγραφο ασφαλείας των δεδομένων του iPhone σας χωρίς να πληρώσετε τίποτα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον υπολογιστή σας για αυτό (είτε χρησιμοποιήστε το Finder είτε το iTunes για τα αντίγραφα ασφαλείας σας).

Συμπέρασμα

Απομνημονεύστε ότι ο χρόνος είναι πολύτιμος όταν πρόκειται για τη διαχείριση διεγραμμένων φωτογραφιών στο iPhone σας, γι’ αυτό για τα καλύτερα αποτελέσματα, πρέπει να ξεκινήσετε τη διαδικασία ανάκτησης φωτογραφιών στο τηλέφωνό σας το συντομότερο δυνατό. Είτε χρησιμοποιείτε λογισμικό για να ανακτήσετε τις φωτογραφίες, είτε έναν υπολογιστή ή αντίγραφο ασφαλείας στο cloud, είτε στέλνετε το iPhone σας σε εργαστήριο ανάκτησης δεδομένων, τόσο πιο γρήγορα το κάνετε, τόσο περισσότερες πιθανότητες θα έχετε να ανακτήσετε τα διεγραμμένα δεδομένα.

Συχνές Ερωτήσεις

Ναι, υπάρχουν τρόποι να ανακτήσετε διεγραμμένες φωτογραφίες στο iPhone σας χωρίς εξειδικευμένο λογισμικό. Αλλά οι περισσότερες από αυτές τις μεθόδους περιλαμβάνουν τη χρήση ενός αντιγράφου ασφαλείας για να επαναφέρετε τα χαμένα δεδομένα. Έτσι, αν δεν έχετε δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας του τηλεφώνου πριν από την απώλεια δεδομένων, η μόνη σας επιλογή θα ήταν να χρησιμοποιήσετε λογισμικό ανάκτησης δεδομένων για να σαρώσετε το iPhone σας και να ανακτήσετε τις διεγραμμένες φωτογραφίες.
Οι πρόσφατα διεγραμμένες φωτογραφίες στο iPhone σας βρίσκονται σε έναν ειδικό φάκελο στην εφαρμογή Φωτογραφίες. Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο φάκελο, ανοίξτε την εφαρμογή στο τηλέφωνό σας, πατήστε την καρτέλα Άλμπουμς και στη συνέχεια πατήστε Πρόσφατα Διεγραμμένα.

Ναι, είναι δυνατό να αναιρέσετε τη διαγραφή μιας φωτογραφίας στο iPhone σας. Αλλά αυτό θα λειτουργήσει μόνο αν η διαγραμμένη φωτογραφία δεν έχει αφαιρεθεί ακόμα από τον φάκελο Πρόσφατα Διαγραμμένα στην εφαρμογή Φωτογραφίες. Για να ανακτήσετε πρόσφατα διαγραμμένες φωτογραφίες στο iPhone, ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

 1. Πηγαίνετε στις Φωτογραφίες > Άλμπουμς > Πρόσφατα Διαγραμμένα.
 2. Επιλέξτε Επιλογή και αγγίξτε τη φωτογραφία που θέλετε να ανακτήσετε.
 3. Αγγίξτε Ανάκτηση για να τοποθετήσετε τη φωτογραφία πίσω στην εφαρμογή Φωτογραφίες.

Αν θέλετε να ανακτήσετε διαγραμμένες φωτογραφίες σε iPhone χωρίς να χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή, η μόνη σας λύση θα ήταν να χρησιμοποιήσετε το iCloud για αυτό. Δυστυχώς, αυτό θα δουλέψει μόνο αν έχετε ήδη αντιγράφει ασφαλείας τα δεδομένα στο iPhone σας χρησιμοποιώντας το iCloud πριν συμβεί η απώλεια δεδομένων.

Ο καλύτερος τρόπος να ανακτήσετε διαγραμμένες φωτογραφίες σε iPhone 11 είναι με τη βοήθεια ενός εξειδικευμένου εργαλείου ανάκτησης δεδομένων όπως το Disk Drill. Ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

 1. Κατεβάστε το Disk Drill στο Mac σας και εγκαταστήστε το.
 2. Συνδέστε το iPhone στον υπολογιστή χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο USB.
 3. Ξεκλειδώστε το τηλέφωνό σας για να αλληλεπιδράσετε με το Mac.
 4. Εκκινήστε το Disk Drill και επιλέξτε iPhones & iPads από την πλευρική μπάρα στα αριστερά.
 5. Επιλέξτε το iPhone σας από τη λίστα συσκευών και κλικάρετε το κουμπί Αναζήτηση για χαμένα δεδομένα.
 6. Επιλέξτε τα αρχεία που θέλετε να ανακτήσετε και πατήστε το κουμπί Ανάκτηση.
 7. Επιλέξτε έναν προτιμώμενο προορισμό για τα ανακτημένα αρχεία και κλικάρετε OK για να επιβεβαιώσετε.
Avatar photo
Η Romana Levko είναι μια επαγγελματίας συγγραφέας περιεχομένου με έντονο ενδιαφέρον σε θέματα που σχετίζονται με την τεχνολογία. Η κύρια εστίασή της είναι στην ανάκτηση δεδομένων, τα προϊόντα της Apple και την κυβερνοασφάλεια. Αφιερώνει τον ελεύθερο χρόνο της πειραματιζόμενη με το Mac της και ακούγοντας συνεχώς τα αγαπημένα της μουσικά άλμπουμς.
Εγκρίθηκε από
12 χρόνια εμπειρίας στην ανάπτυξη λογισμικού, διαχείριση βάσεων δεδομένων και επισκευή υλικού.
This field is required
This field is required
We respect your privacy; your email address will not be published.

We respect your privacy; your email address will not be published.

You have entered an incorrect email address!
This field is required