Πώς να Ανακτήσετε Διαγραμμένα Βίντεο από οποιαδήποτε Κάρτα SD με τον Ελάχιστο Κόπο

Avatar photo
Γράφτηκε από
Εγκρίθηκε από
109

Ανάκτηση βίντεο από κάρτα SD

Δεν χρειάζεται πολύ για να διαγράψετε κατά λάθος βίντεο από μια κάρτα SD, ειδικά αν η κάρτα SD χρησιμοποιείται από πολλαπλές κάμερες και υπολογιστές. Ευτυχώς, επίσης δεν απαιτείται πολύ κόπος για να μάθεις πώς να ανακτήσεις διαγραμμένα βίντεο από οποιαδήποτε κάρτα SD, όπως εξηγούμε σε αυτό το άρθρο.

Βελτιώστε τις Πιθανότητες Επιτυχούς Ανάκτησης Βίντεο

Τα αποτελέσματα κάθε προσπάθειας ανάκτησης βίντεο δεν είναι ποτέ 100% εγγυημένα, αλλά μπορείτε να αυξήσετε σημαντικά την πιθανότητα ανάκτησης όλων των χαμένων δεδομένων ακολουθώντας τις δύο συστάσεις που αναφέρονται παρακάτω:

 • Σταματήστε τη Χρήση της Κάρτας SD. Αντίθετα με ό,τι φαίνεται, τα διαγραμμένα αρχεία παραμένουν φυσικά αποθηκευμένα στην κάρτα μνήμης μέχρι να γραφτούν νέα αρχεία στην θέση τους. Αν συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε την κάρτα μνήμης, διακινδυνεύετε να αντικαταστήσετε τα χαμένα αρχεία προτού προλάβετε να τα ανακτήσετε. Όταν συμβεί αυτό, δεν υπάρχει απολύτως τίποτα που να μπορεί να γίνει για να τα πάρετε πίσω. Για αυτόν το λόγο, πρέπει να σταματήσετε τη χρήση της κάρτας SD μέχρι να είστε έτοιμοι να ανακτήσετε τα διαγραμμένα βίντεο από αυτήν.
 • Ξεκινήστε τη Διαδικασία Ανάκτησης Άμεσα. Καταλαβαίνουμε ότι αυτή μπορεί να είναι η πρώτη σας εμπειρία με την ανάκτηση διαγραμμένων βίντεο από μια κάρτα μνήμης, αλλά αυτό δεν είναι καλός λόγος για να αναβάλλετε τη διαδικασία ανάκτησης περισσότερο από ό,τι είναι απολύτως αναγκαίο. Καθυστερώντας την, διατρέχετε τον κίνδυνο να χάσετε ή να καταστρέψετε την κάρτα μνήμης, να αντικαταστήσετε τα διαγραμμένα αρχεία ή απλώς να ξεχάσετε ότι έχετε χάσει ένα σωρό βίντεο στην αρχή.

Πώς να Ανακτήσετε Διαγραμμένα Βίντεο από μια Κάρτα SD με Χρήση Λογισμικού

Το Disk Drill διευκολύνει την ανάκτηση διαγραμμένων βίντεο από κάρτες SD ή άλλες κάρτες μνήμης, και θα πρέπει να μπορέσετε να ολοκληρώσετε ολόκληρη τη διαδικασία μόνο σε λίγα λεπτά, ανάλογα με την ταχύτητα και τη χωρητικότητα της κάρτας σας. Η έκδοση για Windows μπορεί να ανακτήσει έως και 500 MB δωρεάν.

 1. Κατεβάστε το Disk Drill στον υπολογιστή σας και εγκαταστήστε το. Πρέπει να το εγκαταστήσετε στον εσωτερικό σας σκληρό δίσκο (ή άλλη κατάλληλη συσκευή αποθήκευσης) και ΟΧΙ στην κάρτα SD από την οποία θέλετε να ανακτήσετε διαγραμμένα βίντεο. Γιατί; Επειδή μπορεί να αντικαταστήσετε τα διαγραμμένα βίντεο και να τα χάσετε μόνιμα. εγκαταστήστε το Disk Drill
 2. Στη συνέχεια, ξεκινήστε το Disk Drill και βρείτε την κάρτα SD σας. Πρέπει να εμφανίζεται στο κύριο παράθυρο μαζί με όλες τις άλλες συσκευές αποθήκευσης που είναι συνδεδεμένες στον υπολογιστή σας. Για να τη σαρώσετε, πρέπει πρώτα να την επιλέξετε και στη συνέχεια να κάνετε κλικ στο κουμπί Αναζήτηση για χαμένα δεδομένα. επιλέξτε sd card από τη λίστα
 3. Η διαδικασία σάρωσης μπορεί να διαρκέσει από λίγα λεπτά έως μία ώρα ή περισσότερο – όλα εξαρτώνται από την ταχύτητα της κάρτας SD σας και τη χωρητικότητά της. Κάντε κλικ στο κουμπί Αναθεώρηση των ευρημάτων στην επάνω δεξιά γωνία. Αυτό θα σας επιτρέψει να περιηγηθείτε στα αποτελέσματα της σάρωσης χωρίς να διακόψετε την ίδια τη σάρωση.αναθεώρηση των αρχείων που βρέθηκαν στη sd card
 4. Τέλος, επιλέξτε τα αρχεία βίντεο που θέλετε να ανακτήσετε κάνοντας κλικ στα πλαίσια ελέγχου στα αριστερά. Στη συνέχεια απλώς κάντε κλικ στο κουμπί Ανάκτηση και επιλέξτε μια ασφαλή τοποθεσία. Κάθε φάκελος που βρίσκεται σε διαφορετική συσκευή αποθήκευσης από την κάρτα που μόλις σαρώσατε θεωρείται ασφαλής.επιλέξτε sd card video και ανακτήστε

Πώς να Ανακτήσετε Διαγραμμένα Βίντεο από μια Κάρτα SD Χωρίς Λογισμικό

Παρόλο που υπάρχουν λιγότερες διαθέσιμες επιλογές, είναι δυνατή η ανάκτηση διαγραμμένων βίντεο από μια SD κάρτα χωρίς τη λήψη λογισμικού. Ιδού τι μπορείτε να δοκιμάσετε.

Μέθοδος 1: Επαναφορά Από τον Κάδο Ανακύκλωσης

Ο Κάδος Ανακύκλωσης είναι ένας από τους πιο εύκολους τρόπους για να επαναφέρετε τα διαγραμμένα σας βίντεο από την κάρτα SD σας. Ωστόσο, αυτό είναι δυνατό μόνο αν τα αρχεία διαγράφηκαν όταν η κάρτα SD ήταν συνδεδεμένη με τον υπολογιστή σας. Ακόμα κι έτσι, μπορεί να μην λειτουργήσει εάν τα αρχεία παρέκαμψαν τον Κάδο Ανακύκλωσης επειδή ήταν πολύ μεγάλα. Παρόλα αυτά, αξίζει να το εξετάσετε αν χάσατε τα βίντεο σας ενώ η κάρτα SD ήταν συνδεδεμένη στον υπολογιστή σας.

Έτσι μπορείς να ανακτήσεις τα διαγραμμένα σου βίντεο από τον Κάδο Ανακύκλωσης στα Windows.

 1. Στην Επιφάνεια εργασίας σας, κάντε δεξί κλικ στον Κάδο Ανακύκλωσης και κλικ στο Άνοιγμα.Άνοιγμα του Κάδου Ανακύκλωσης στα Windows.
 2. Επιλέξτε τα διαγραμμένα βίντεο. Όταν όλα έχουν επιλεγεί, κάντε δεξί κλικ σε ένα από τα επιλεγμένα βίντεο και κάντε κλικ στην επιλογή Επαναφορά.Επαναφορά διεγραμμένων βίντεο από τον Κάδο Ανακύκλωσης.

Αφού γίνει η ανάκτηση, τα αρχεία θα επιστραφούν στην αρχική τους τοποθεσία. Εναλλακτικά, μπορείτε να τα ανακτήσετε σε έναν άλλο φάκελο απλά σύροντας τα έξω από τον Κάδο Ανακύκλωσης και μετακινώντας τα στον επιθυμητό φάκελο.

Μέθοδος 2: Ανάκτηση Χρησιμοποιώντας Υπηρεσίες Ανάκτησης Δεδομένων

Σε περιπτώσεις όπου η κάρτα SD σας έχει υποστεί φυσική βλάβη και δεν είναι πλέον προσβάσιμη μέσω των Windows, ή εάν καμία από τις άλλες μεθόδους σε αυτό το άρθρο δεν έχει λειτουργήσει για εσάς, το επόμενο βήμα είναι να αφήσετε έναν επαγγελματία ανάκτησης δεδομένων να ανακτήσει τα διαγραμμένα βίντεο για εσάς.

Η χρήση μιας υπηρεσίας ανάκτησης δεδομένων συνεπάγεται την αποστολή της κάρτας SD σας σε μια ομάδα ειδικών ανάκτησης δεδομένων, οι οποίοι χρησιμοποιούν εξοπλισμό βιομηχανικού επιπέδου για να αναλύσουν την κάρτα SD σας και να ανακτήσουν τα δεδομένα από αυτή. Φυσικά, δεν υπάρχει εγγύηση 100% ότι τα δεδομένα σας μπορούν να ανακτηθούν, αλλά αυτή είναι η καλύτερη ευκαιρία που έχετε για να ανακτήσετε τα βίντεο σας.

Ιδού πώς υποβάλλετε αίτημα για να ανακτήσετε τα διαγραμμένα βίντεο από την κάρτα SD σας.

 1. Κάντε κλικ στην Έναρξη Ανάκτησης.Ξεκινώντας τη διαδικασία της υπηρεσίας ανάκτησης.
 2. Ορίστε πόσο επείγουσα είναι η ανάκτηση επιλέγοντας μία από τις τρεις διαθέσιμες επιλογές υπηρεσίας.Επιλέγοντας τον τύπο υπηρεσίας.
 3. Συμπληρώστε τη φόρμα με τα στοιχεία επικοινωνίας σας και τις λεπτομέρειες που αφορούν τη συσκευή στην οποία γίνεται η ανάκτηση. Όταν τελειώσετε, κάντε κλικ στο Ολοκλήρωση της εργασίας μου.Ολοκλήρωση της εργασίας παραγγελίας.

Αφού ολοκληρωθεί, θα λάβετε οδηγίες να αποστείλετε τη συσκευή σας για έλεγχο. Ακολουθώντας την επιτυχή αποκατάσταση, η συσκευή σας (εάν επιλέξατε να μην την ανακυκλώσετε) και τα αποκατεστημένα δεδομένα θα σας επιστραφούν.

Πώς να Ανακτήσετε Διαγραμμένα Βίντεο από Κάρτα SD σε Κινητό Android

Εάν δεν διαθέτετε υπολογιστή για να πραγματοποιήσετε ανάκτηση, μπορείτε να δοκιμάσετε να ανακτήσετε τα βίντεο απευθείας από το τηλέφωνό σας. Εδώ είναι δύο μέθοδοι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να επαναφέρετε διαγραμμένα βίντεο από την κάρτα SD του τηλεφώνου σας.

Μέθοδος 1: Επαναφορά Από Αντίγραφο Ασφαλείας Στο Cloud

Εάν έχετε αντίγραφο των βίντεο στην αποθήκη σύννεφο σας, μπορείτε να τα επαναφέρετε απευθείας από εκεί. Για παράδειγμα, αν έχετε εγκατεστημένο το Google Photos στη συσκευή σας, υπάρχει πιθανότητα να έχει δημιουργήσει αυτόματα ένα αντίγραφο ασφαλείας των βίντεο στο Google Drive, εάν ο φάκελος όπου αποθηκεύονταν είχε επιλεγεί για αντίγραφο ασφαλείας.

Οι παρακάτω οδηγίες θα σας καθοδηγήσουν για την ανάκτηση ενός βίντεο από το Google Photos, αλλά αυτή η διαδικασία θα είναι παρόμοια για άλλες λύσεις αποθήκευσης που βασίζονται στο cloud, όπως το Dropbox και το OneDrive.

 1. Επισκεφτείτε το Google Photos και κάντε κλικ στον φάκελο Κάδος αφού συνδεθείτε.Πρόσβαση στον Κάδο του Google Photos.
 2. Επιλέξτε το διεγραμμένο βίντεο και κάντε κλικ στο Επαναφορά.Επαναφορά διεγραμμένων βίντεο από τον Κάδο.

Αφού επαναφέρετε το βίντεο, θα επιστραφεί στη συλλογή Google Photos σας.

Μέθοδος 2: Ανάκτηση Χρησιμοποιώντας το DiskDigger

Το DiskDigger είναι μια εφαρμογή ανάκτησης δεδομένων για Android. Σε λειτουργία, είναι το ίδιο με οποιοδήποτε άλλο εργαλείο ανάκτησης δεδομένων. Μπορεί να σαρώνει την αποθήκευση του τηλεφώνου σας, καθώς και οποιαδήποτε αφαιρούμενη μνήμη στη συσκευή σας (όπως η κάρτα SD σας). Χρησιμοποιώντας το DiskDigger, μπορείτε να σαρώσετε και να ανακτήσετε τα διαγραμμένα βίντεο σας χωρίς την ανάγκη ενός υπολογιστή.

Η δωρεάν έκδοση του DiskDigger σας επιτρέπει να ανακτήσετε φωτογραφίες και βίντεο. Ωστόσο, για να ανακτήσετε βίντεο, η συσκευή σας πρέπει πρώτα να έχει γίνει root. Επομένως, αν η συσκευή σας δεν έχει γίνει root, αυτή η μέθοδος δεν θα λειτουργήσει για εσάς, εκτός αν επιδιώκετε να ανακτήσετε μόνο φωτογραφίες.

Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να ανακτήσετε τα βίντεο σας χρησιμοποιώντας το DiskDigger για Android.

 1. Κατεβάστε το DiskDigger στο τηλέφωνό σας από το Google Play Store.Εγκατάσταση DiskDigger.
 2. Πατήστε Έναρξη Βασικής Σάρωσης Φωτογραφιών. Αν ζητηθεί, επιτρέψτε στο DiskDigger την πρόσβαση στις φωτογραφίες, τα μέσα και τα αρχεία στη συσκευή σας. Η εφαρμογή θα ξεκινήσει τη σάρωση της συσκευής σας για φωτογραφίες και βίντεο που είναι δυνατόν να ανακτηθούν.Έναρξη μιας βασικής σάρωσης.
 3. Σημαδέψτε ποιες φωτογραφίες ή βίντεο θέλετε να ανακτήσετε πατώντας πάνω τους. Όταν είστε έτοιμοι, κάντε κλικ στο κουμπί Ανάκτηση.Ανάκτηση των επισημασμένων αρχείων.
 4. Καθορίστε πού θέλετε να αποκατασταθούν οι ανακτημένες φωτογραφίες και τα βίντεο. Η ανάκτηση σε μια υπηρεσία cloud όπως το Google Drive ή το Dropbox αποτελεί την καλύτερη επιλογή. Διαφορετικά, επιλέξτε μια ειδική τοποθεσία ή έναν FTP διακομιστή αν έχετε την έκδοση Pro.Επιλογή του τόπου επαναφοράς των αρχείων.
 5. Πλοηγηθείτε στον φάκελο αποτελεσμάτων και πατήστε OK.Καθορισμός του φακέλου ανάκτησης.

Κατά το πάτημα OK, το DiskDigger θα αρχίσει να ανακτά τα αρχεία. Αυτό θα πρέπει να είναι αρκετά γρήγορο, αλλά μπορεί να πάρει λίγο χρόνο αν ανακτάτε πολλά αρχεία ταυτόχρονα. Μόλις ολοκληρωθεί, τα αρχεία σας μπορούν να βρεθούν στον φάκελο που ορίσατε για την ανάκτηση.

Περιπτώσεις Όπου Διαγράφονται Βίντεο από την Κάρτα SD

Τα βίντεο μπορεί να διαγραφούν από μια κάρτα SD σε διάφορες περιστάσεις και δεν είναι πάντα δικό σου λάθος. Ακολουθούν μερικά πράγματα που μπορούν να οδηγήσουν στη διαγραφή βίντεο από την κάρτα SD:

Κατάσταση Περιγραφή
🎟 Καταστροφή κάρτας SD Οι δύο τύποι καταστροφής κάρτας SD είναι η καταστροφή του συστήματος αρχείων και η φυσική καταστροφή. Οι καταστροφές του συστήματος αρχείων είναι πολύ ευκολότερο να διορθωθούν. Απλώς μπορείτε να επιδιορθώσετε το σύστημα αρχείων ή να διαμορφώσετε την κάρτα SD για να διορθώσετε το σύστημα αρχείων. Από την άλλη πλευρά, η φυσική καταστροφή που προκαλείται από φυσική βλάβη είναι συχνά μη αναστρέψιμη και μπορεί να καταστήσει την κάρτα SD σας αχρηστεύσιμη.
🗃 Διαμόρφωση Αν έχετε διαμορφώσει εκούσια ή ακούσια την κάρτα SD σας, θα χάσετε όλα τα δεδομένα στην κάρτα SD σας. Μπορείτε να ανακτήσετε διαγραμμένα δεδομένα με την προϋπόθεση ότι τα δεδομένα δεν έχουν αντικατασταθεί ή διαγραφεί οριστικά από την κάρτα SD.
📤 Μεταφορά δεδομένων Ορισμένες εφαρμογές στο τηλέφωνό σας μπορεί να έχουν μεταφέρει τα δεδομένα σε άλλη τοποθεσία, ή μπορεί να έχετε μεταφέρει ανεπίγνωστα κάποια δεδομένα. Παρά το γεγονός ότι μπορεί να φαίνεται ότι τα δεδομένα έχουν διαγραφεί, απλώς χρειάζεται να εντοπίσετε τα δεδομένα στην κάρτα SD σας ή στην τοπική αποθήκευση.
💾 Αποτυχημένη ανάκτηση από αντίγραφο ασφαλείας Η ανάκτηση από αντίγραφο ασφαλείας μπορεί να αποτύχει σε διάφορες περιπτώσεις. Για παράδειγμα, όταν η τοποθεσία αποθήκευσης όπου έχετε αποθηκεύσει το αντίγραφο ασφαλείας καταστραφεί, δεν θα μπορείτε να ανακτήσετε τα αρχεία.
🖋 Επικάλυψη Συχνά αντικαθιστάτε το αρχείο όταν το αντιγράφετε σε άλλη τοποθεσία σε περιπτώσεις όπου το όνομα του αρχείου είναι το ίδιο με ένα αρχείο που υπάρχει ήδη στον προορισμό φάκελο. Αυτό οδηγεί στην ίδια κατάσταση όπως η διαγραφή του προηγούμενου αρχείου.

Συμπέρασμα

Εάν έχετε χάσει ή διαγράψει κατά λάθος κάποια βίντεο από την κάρτα SD σας, μην πανικοβάλλεστε. Χρησιμοποιώντας τις λύσεις που παρουσιάζονται σε αυτό το άρθρο, μπορείτε να ανακτήσετε τα χαμένα σας βίντεο σε χρόνο μηδέν.

Ακολουθώντας την επιτυχή ανάκτηση των βίντεό σας, αφιερώστε λίγο χρόνο για να τα δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας, ώστε να είναι προστατευμένα από οποιοδήποτε μελλοντικό σενάριο απώλειας δεδομένων. Αφιερώνοντας μόνο λίγες στιγμές για να το κάνετε τώρα μπορεί να σας γλιτώσει ώρες, και πιθανώς ημέρες, από ανάκτηση στο μέλλον.

Συχνές Ερωτήσεις:

Ναι, είναι σίγουρα δυνατή η ανάκτηση διαγραμμένων φωτογραφιών και βίντεο από την κάρτα SD σας. Ωστόσο, πρέπει να δράσετε γρήγορα, καθώς οι πιθανότητες ανάκτησης μειώνονται, μερικές φορές γρήγορα, με κάθε χρήση της κάρτας. Αν δεν έχετε ένα αντίγραφο ασφαλείας των δεδομένων από το οποίο μπορείτε να επαναφέρετε, η καλύτερη επιλογή σας είναι να χρησιμοποιήσετε ένα εργαλείο ανάκτησης δεδομένων κάρτας SD. Τέτοια εργαλεία είναι σχεδιασμένα για να βρίσκουν και να ανακτούν οποιαδήποτε χαμένα ή διαγραμμένα αρχεία, συμπεριλαμβανομένων φωτογραφιών και βίντεο, από την κάρτα μνήμης σας.
Μπορείτε να ανακτήσετε διαγραμμένα αρχεία από την κάρτα SD σας απευθείας στη συσκευή Android σας. Αυτό μπορεί να γίνει χρησιμοποιώντας το DiskDigger, ένα εργαλείο ανάκτησης δεδομένων για κινητά. Η δωρεάν έκδοση μπορεί να ανακτήσει φωτογραφίες και βίντεο (η συσκευή σας πρέπει να είναι ριζωμένη για να ανακτήσει βίντεο). Η έκδοση Pro υποστηρίζει περισσότερους τύπους αρχείων και την επιλογή επαναφοράς μέσω FTP.
 1. Κατεβάστε το DiskDigger από το Google Play Store.
 2. Πατήστε Εκκίνηση Βασικής Σάρωσης Φωτογραφιών. Εάν χρειαστεί, επιτρέψτε στο DiskDigger πρόσβαση στις φωτογραφίες, τα μέσα και τα αρχεία στη συσκευή σας.
 3. Επισημάνετε ποιες φωτογραφίες ή βίντεο θέλετε να ανακτήσετε πατώντας πάνω τους. Όταν είστε έτοιμοι, πατήστε Ανάκτηση.
 4. Ορίστε πού θέλετε να αποκατασταθούν οι ανακτημένες φωτογραφίες και βίντεο.
 5. Πλοηγηθείτε στον φάκελο εξόδου και πατήστε OK.
Πριν μπορέσετε να ανακτήσετε δεδομένα από την κάρτα SD σας, πρέπει πρώτα να είναι αναγνωρίσιμη από τη συσκευή σας. Ακολουθούν μερικοί τρόποι για να κάνετε μια αδιάβαστη κάρτα SD προσβάσιμη.
 • Ανάθεση ή αλλαγή ενός γράμματος δισκοδιακτών- Τα Windows μπορεί να έχουν πρόβλημα στην ανάγνωση της κάρτας SD εάν δεν έχει ανατεθεί γράμμα δισκοδιακτών. Αναθέστε ένα γράμμα δισκοδιακτών εάν λείπει. Εναλλακτικά, δοκιμάστε να αλλάξετε το υπάρχον γράμμα δισκοδιακτών.
 • Δοκιμάστε έναν διαφορετικό αναγνώστη καρτών - Το πρόβλημα μπορεί να βρίσκεται στον αναγνώστη καρτών. Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε έναν διαφορετικό αναγνώστη καρτών ή θύρα USB για να βεβαιωθείτε ότι δεν πρόκειται για βλάβη υλικού.
 • Ενημέρωση ή επανεγκατάσταση οδηγών- Εάν οι οδηγοί σας είναι παλιοί, αυτό μπορεί να οδηγήσει στην αδυναμία ανάγνωσης της κάρτας SD. Το ίδιο ισχύει εάν είναι διεφθαρμένοι. Δοκιμάστε να ενημερώσετε ή να επανεγκαταστήσετε τους οδηγούς μέσα από τη Διαχείριση Συσκευών για να διορθώσετε αυτό.
Ο πιο εύκολος τρόπος να ανακτήσετε αρχεία MP4 από μια κάρτα SD είναι μέσω της χρήσης λογισμικού ανάκτησης δεδομένων όπως το Disk Drill. Η χρήση λογισμικού ανάκτησης δεδομένων είναι μια μη επεμβατική μέθοδος για την ανάκτηση αρχείων που διασφαλίζει ότι δεν θα υπερφορτώσετε την κάρτα σε περίπτωση που είναι έτοιμη να αποτύχει. Για να ανακτήσετε αρχεία MP4 από μια κάρτα SD:
 • Κατεβάστε και εγκαταστήστε το Disk Drill στον υπολογιστή σας.
 • Συνδέστε την κάρτα SD και σαρώστε τη χρησιμοποιώντας το Disk Drill.
 • Βρείτε τα σχετικά αρχεία MP4 και κάντε κλικ στο κουμπί Ανάκτηση.
 • Επιλέξτε μια τοποθεσία για να αποθηκεύσετε τα αρχεία MP4.
Μπορείτε να ανακτήσετε διαγραμμένες φωτογραφίες από κάρτα SD χωρίς υπολογιστή ελέγχοντας αν ο χώρος αποθήκευσης στο cloud διαθέτει αντίγραφο των διαγραμμένων βίντεο. Για παράδειγμα, το Google Photos μπορεί να δημιουργήσει αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων πολυμέσων, οπότε μπορείτε να τα ανακτήσετε από το Google Photos. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή ανάκτησης όπως το DiskDigger. Μπορείτε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε απευθείας το DiskDigger στο τηλέφωνο σας χωρίς την ανάγκη υπολογιστή.
Μπορείτε να ανακτήσετε έως 500MB διαγραμμένων βίντεο από την κάρτα SD δωρεάν χρησιμοποιώντας το Disk Drill. Κατεβάσετε και εγκαταστήστε το Disk Drill στον υπολογιστή σας, συνδέστε και σαρώστε την κάρτα SD και ανακτήστε τα διαγραμμένα αρχεία βίντεο.
Avatar photo
Ο Jordan Jamieson-Mane είναι συντάκτης περιεχομένου με έντονο ενδιαφέρον για την τεχνολογία, συχνά παράγοντας περιεχόμενο σχετικά με υλικό υπολογιστών, ανάκτηση δεδομένων και καταναλωτική ηλεκτρονική. Όταν δεν γράφει, ανακαλύπτει μουσική και εργάζεται πάνω στις δικές του ιστοσελίδες.
Εγκρίθηκε από
12 χρόνια εμπειρίας στην ανάπτυξη λογισμικού, διαχείριση βάσεων δεδομένων και επισκευή υλικού.
This field is required
This field is required
We respect your privacy; your email address will not be published.

We respect your privacy; your email address will not be published.

You have entered an incorrect email address!
This field is required