Λεπτομερής Κριτική του Disk Drill για Windows (Έκδοση 5.4)

Avatar photo
Γραμμένο από
Εγκρίθηκε από
37

Διάτρηση δίσκου
Το Disk Drill είναι ένα εργαλείο ανάκτησης δεδομένων που είναι αξιόπιστο για την ανάκτηση χαμένων δεδομένων. Οι προγραμματιστές του αναβαθμίζουν διαρκώς το λογισμικό και έχουν κυκλοφορήσει μια νέα έκδοση. Η τελευταία ενημέρωση παρουσιάζει τη δυνατότητα ανάκτησης των δεδομένων σας από πίνακες RAID και εικονικούς σκληρούς δίσκους. Επιπλέον, έχουν προστεθεί νέες ανακτήσιμες οντότητες αρχείων και η διεπαφή χρήστη έχει λάβει μια νέα εμφάνιση, κάνοντας την ακόμη πιο διαισθητική.

Το Disk Drill είναι πολύ βολικό όταν χρειάζεστε να ανακτήσετε δεδομένα από τον υπολογιστή σας ή εξωτερικές συσκευές αποθήκευσης. Μπορεί να διαχειριστεί διαδικασίες ανάκτησης δεδομένων για όλα τα είδη μονάδων αποθήκευσης δεδομένων και να ανακτήσει πληθώρα διαφορετικών τύπων αρχείων (400+). Επιπλέον, το Disk Drill παρέχει εργαλεία που βοηθούν στην προστασία των δεδομένων σας.

Σύντομη Επισκόπηση του Disk Drill

Το Disk Drill είναι ένα επαγγελματικό εργαλείο ανάκτησης δεδομένων με άδειες χρήσης από $89. Οι χρήστες μπορούν να δοκιμάσουν το λογισμικό προηγουμένως σκανάροντας τον δίσκο τους για να δουν τι μπορεί να βρει το Disk Drill, με τους χρήστες Windows να έχουν το πρόσθετο πλεονέκτημα να μπορούν να ανακτήσουν έως και 500 MB δεδομένων δωρεάν.

Εκτός από την ικανότητα ανάκτησης δεδομένων από μια ευρεία γκάμα συσκευών αποθήκευσης και συστημάτων αρχείων (συμπεριλαμβανομένου του RAID), μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε αντίγραφα byte προς byte των δίσκων σας, να προεπισκοπείτε αρχεία κατά τη διάρκεια της σάρωσης, να παρακολουθείτε τα δεδομένα S.M.A.R.T. του δίσκου και να επιλέξετε ένα επιπλέον επίπεδο προστασίας για επιλεγμένα δεδομένα.

Τι Καινούργιο υπάρχει στο Disk Drill;

Το Disk Drill επεκτείνεται διαρκώς για να διασφαλίζει ότι ανταποκρίνεται στις ανάγκες των χρηστών του. Το Disk Drill 5.4 παρουσιάζει πολλές συναρπαστικές βελτιώσεις που ενισχύουν περαιτέρω την εφαρμογή, τόσο σε όρους γενικής χρηστικότητας όσο και απόδοσης ανάκτησης. Με αυτές τις νέες βελτιώσεις, οι προγραμματιστές κατάφεραν να κάνουν το εργαλείο ακόμα καλύτερο χωρίς να θυσιάζουν τις εξαιρετικές του ικανότητες ανάκτησης και την ευκολία χρήσης.

 • Ακόμα ταχύτεροι χρόνοι σάρωσης με νέους αλγόριθμους προσωρινής αποθήκευσης.
 • Ανάκτηση αρχείων από Windows Storage Spaces.
 • Υποστήριξη για Apple RAIDs (0/1/JBOD) δημιουργημένα σε macOS.
 • Υποστήριξη για περισσότερες μορφές αρχείων, συμπεριλαμβανομένων MBS, NTF, ALS, FC, και άλλα.
 • Νέα ενότητα Clean Up για να βοηθήσει στην αφαίρεση περιττών αρχείων-σκουπιδιών.
 • Βελτιωμένη αναγνώριση των πινάκων διαμερισμάτων GUID και MBR.
 • Οι λειτουργίες προβολής HEX είναι τώρα πολύ ταχύτερες.

Πώς να Ξεκινήσετε με το Disk Drill

Εάν χρειάζεστε μια γρήγορη λύση ανάκτησης δεδομένων, η εγκατάσταση του Disk Drill έχει δύο εύκολα βήματα.

 1. Κατεβάστε το Disk Drill από την επίσημη ιστοσελίδα.
 2. Ανοίξτε το αρχείο εγκατάστασης και εγκαταστήστε το Disk Drill. Δώστε στο Disk Drill δικαιώματα διαχειριστή, καθώς αυτό είναι απαραίτητο για την εκτέλεση των αλγορίθμων.

Είστε τώρα έτοιμοι να ανακτήσετε δεδομένα από την επιθυμητή τοποθεσία σας! Ανοίγοντας το Disk Drill αποκαλύπτει το κύριο μενού, το οποίο είναι διαισθητικό και εύκολο να πλοηγηθείτε.

Αφού το εγκαταστήσετε, είστε έτοιμοι να ανακτήσετε δεδομένα. Μόλις ανοίξετε το Disk Drill, θα υποδεχτείτε από την κύρια διεπαφή όπου μπορείτε να ξεκινήσετε την ανάκτηση επιλέγοντας τον δίσκο που θέλετε να σαρώσετε και πατώντας Αναζήτηση για χαμένα δεδομένα.

Κύρια διεπαφή του Disk Drill

Στα αριστερά, μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε τα επιπλέον εργαλεία του Disk Drill. Η δυνατότητα παρακολούθησης S.M.A.R.T. παρακολουθεί ενεργά την υγεία των δίσκων σας και σας ειδοποιεί για οποιαδήποτε πιθανά προβλήματα. Και οι δύο δυνατότητες Προστασία Δεδομένων και Αντίγραφο Ασφαλείας Δίσκου λειτουργούν για να κρατήσουν τα δεδομένα σας ασφαλή στο μέλλον, αντιμετωπίζοντας τη ρίζα της απώλειας δεδομένων. Καλύτερο ακόμη, όλα αυτά τα επιπλέον εργαλεία είναι τελείως δωρεάν.

Δοκιμάζοντας το Disk Drill

Είναι εύκολο να καυχιόμαστε για τις ικανότητες ανάκτησης του Disk Drill 5. Επομένως, για να σας δείξουμε πώς μοιάζει μια τυπική ανάκτηση με το Disk Drill, πρόκειται να σας οδηγήσουμε μέσα από ένα σενάριο ανάκτησης για να αναδείξουμε πόσο εύκολο είναι να το χρησιμοποιήσετε και τι μπορεί να κάνει.

Διαμορφώσαμε ένα διαμέρισμα το οποίο περιείχε διάφορες φωτογραφίες και βίντεο. Στη συνέχεια χρησιμοποιήσαμε το Disk Drill για να ανακτήσουμε αυτά τα αρχεία ώστε να προσομοιώσουμε πώς θα λειτουργούσε το λογισμικό σε μια παρόμοια, πραγματική κατάσταση. Περιλάβαμε μια βήμα προς βήμα καταγραφή του πώς πήγε η διαδικασία ανάκτησης.

Βήμα 1. Ξεκινήσαμε το Disk Drill και επιλέξαμε τον δίσκο που περιείχε τα πρόσφατα διαγραμμένα αρχεία μας.

Επιλογή του σκληρού δίσκου για σάρωση.

Βήμα 2. Αφού επιλέχθηκε ο δίσκος, ξεκινήσαμε τη σάρωση κάνοντας κλικ στην επιλογή Αναζήτηση χαμένων δεδομένων. Αυτή η σάρωση περιλαμβάνει πολλαπλούς τύπους σάρωσης ώστε να εξασφαλίσετε τα καλύτερα αποτελέσματα.

Έναρξη σάρωσης Disk Drill.

Βήμα 3. Μόλις ολοκληρώθηκε η σάρωση, μας παρουσιάστηκε μια βασική επισκόπηση των αρχείων (διαχωρισμένων ανά τύπο αρχείου) που το Disk Drill κατάφερε να βρει. Από εκεί, κάναμε κλικ στο Ανασκόπηση βρεθέντων αντικειμένων για να τα εξερευνήσουμε όλα.

Αξιολόγηση ευρημάτων.

Βήμα 4. Βρήκαμε τα διαγραμμένα αρχεία μας και τα σημειώσαμε για ανάκτηση. Αφού τα επιλέξαμε όλα, κάναμε κλικ στο Ανάκτηση.

Ανάκτηση αρχείων με το Disk Drill.

Βήμα 5. Επιλέξαμε μία κατάλληλη τοποθεσία ανάκτησης και ανακτήσαμε όλα τα διαγραμμένα αρχεία.

Η οθόνη μετά την ανάκτηση.

Η Πλήρης Ανασκόπηση του Disk Drill

Τώρα που δοκιμάσαμε την νεότερη έκδοση του Disk Drill, ας εξερευνήσουμε τις συγκεκριμένες λειτουργίες του.

Απαιτήσεις συστήματος

Το Disk Drill 5.4 είναι δημιουργημένο για Windows 10 64-bit και Windows 11 64-bit. Για τους servers, θα λειτουργήσει σε Windows Server 2016/2019/2022. Οι χρήστες των Windows 7/8/8.1 θα πρέπει να κατεβάσουν το Disk Drill 4.5. Οποιοιδήποτε υπολογιστές εξακολουθούν να τρέχουν Windows XP ή Vista θα μπορούν μόνο να χρησιμοποιήσουν το Disk Drill 2.0.

Ελάχιστες απαιτήσεις υλικού:

 • Χώρος δίσκου: Πάνω από 1 GB
 • RAM: 4 GB
 • Ανάλυση οθόνης: 1280×720
 • CPU: Συμβατός επεξεργαστής x64 CPU 1.0 GHz ή ταχύτερος

Πλάνα Τιμολόγησης

Το Disk Drill προσφέρει μια δωρεάν δοκιμή του λογισμικού του που σας επιτρέπει να δοκιμάσετε όλες τις λειτουργίες και να ανακτήσετε έως και 500MB δωρεάν σε μηχανήματα Windows. Ωστόσο, αν θέλετε να ανακτήσετε περισσότερα αρχεία, πρέπει να σκεφτείτε την αναβάθμιση. Η έκδοση Pro για έναν χρήστη και έως τρεις ενεργοποιήσεις θα σας κοστίσει $89, που περιλαμβάνει προτεραιότητα στην υποστήριξη, έξυπνη ανάκτηση με ένα κλικ και την επιλογή να προσαρτήσετε ανακτήσιμα αντικείμενα ως δίσκο.

Τιμολόγηση Disk Drill.

Ωστόσο, μπορεί να είναι καλή ιδέα να πληρώσετε επίσης για αναβαθμίσεις εφ’ όρου ζωής (29$) καθώς το λογισμικό βελτιώνεται διαρκώς. Η αγορά αδειών για μια επιχείρηση είναι πιο ακριβή, αλλά μπορείτε να έχετε έως 10 χρήστες με απεριόριστες ενεργοποιήσεις (499$ συν αναβαθμίσεις εφ’ όρου ζωής στα 99$).

Επίπεδα τιμολόγησης Disk Drill.

Χαρακτηριστικά

Το Disk Drill είναι κυρίως ένα εργαλείο ανάκτησης δεδομένων. Οι κύριες λειτουργίες του είναι:

 • Ισχυροί αλγόριθμοι γρήγορης και βαθιάς σάρωσης
 • Συμβατότητα με πολλά συστήματα αρχείων συμπεριλαμβανομένων των FAT32, exFAT, NTFS, APFS και ext2/ext3/ext4
 • Συμβατό με βασικούς τύπους αρχείων για έγγραφα, πολυμέσα και άλλους τύπους δεδομένων
 • Αυτόματες σαρώσεις
 • Σάρωση χαμένων διαμερισμάτων
 • Σάρωση RAW συσκευών
 • Διαχείριση συνεδριών σάρωσης διαπλατφορμικά
 • Δημιουργία εικόνας byte προς byte
 • Εκτενής οργάνωση των αποτελεσμάτων της σάρωσης
 • Σάρωση πινάκων RAID
 • Σάρωση εικονικών σκληρών δίσκων

Διεπαφή Χρήστη

Το περιβάλλον χρήστη του Disk Drill ήταν ήδη βελτιστοποιημένο για μια εξαιρετική εμπειρία χρήσης, αλλά το Disk Drill 5.4 το πάει ακόμη παραπέρα με ένα νέο μοντουλοποιημένο περιβάλλον χρήστη. Όλα όσα χρειάζεστε είναι μόλις ένα κλικ μακριά, ώστε να μην χρειάζεται να χαθείτε σε μια σειρά ατέλειωτων μενού για να βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Το νέο και βελτιωμένο περιβάλλον χρήστη ακολουθεί τις οδηγίες σχεδιασμού της Microsoft και η νέα λειτουργία Σκοτεινής Λειτουργίας διασφαλίζει μια άνετη εμπειρία χρήστη σε οποιοδήποτε περιβάλλον. Η οθόνη αποτελεσμάτων ανάκτησης περιλαμβάνει ό,τι χρειάζεστε για να οργανώσετε τα αποτελέσματα της σάρωσης χωρίς να φαίνεται συνωστισμένη.

Επιπλέον εργαλεία

Οι δημιουργοί του Disk Drill σημείωσαν την ανάγκη για προστασία δεδομένων. Συχνά βρισκόμαστε σε καταστάσεις όπου χρειαζόμαστε ανάκτηση δεδομένων επειδή δεν δημιουργούμε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων μας αρκετά τακτικά ή αδειάζουμε τους Κάδους Ανακύκλωσης (όπως κάναμε εμείς).

Ως αποτέλεσμα, το Disk Drill προσφέρει δωρεάν, ενσωματωμένες υπηρεσίες προστασίας δεδομένων. Όταν ρυθμίσετε αυτές τις ρυθμίσεις, το Disk Drill σας παρέχει ένα Θωρακισμένο Χρηματοκιβώτιο Ανάκτησης που διευκολύνει τη γρήγορη ανάκτηση διεγραμμένων αρχείων.

Το Recovery Vault “θυμάται” έξυπνα πού αποθηκεύτηκαν τα αρχεία σας. Ως αποτέλεσμα, επειδή το Disk Drill έχει αυτές τις πληροφορίες δείκτη, η ανάκτηση αρχείων γίνεται ανεπιτήδευτη. Ωστόσο, αν οι ταυτότητες των διαγραμμένων αρχείων αντικατασταθούν, η ανάκτηση δεν είναι δυνατή. Επομένως, όταν αντιμετωπίζετε διαγραφή, είναι κρίσιμο να χρησιμοποιείτε τον υπολογιστή ή τον δίσκο σας όσο το δυνατόν λιγότερο.

Χαρακτηριστικό Προστασίας Δεδομένων.

Αυτή η δυνατότητα διάσωσης του Disk Drill είναι επίσης διαδεδομένη μεταξύ των χρηστών, με πολλούς να τη χρησιμοποιούν ως το νέο τους εργαλείο αντιγραφής ασφαλείας.

Ένας χρήστης σχολίασε, “Πέρα από όλες τις εξαιρετικές λειτουργίες διαχείρισης δίσκου, το Disk Drill με έχει ήδη σώσει πολλές φορές με την καταπληκτική του λειτουργία ανάκτησης! Έχω χάσει τον μέτρημα πόσες φορές έχω διαγράψει αρχεία κατά λάθος, μόνο για να ανακτηθούν από το Disk Drill. Έχει γίνει το εργαλείο αντιγράφου ασφαλείας μου.”

Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε απώλεια δεδομένων, το Disk Drill σας επιτρέπει επίσης να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας byte προς byte χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Drive Backup, η οποία λειτουργεί επίσης για τη δημιουργία αντίγραφων ασφαλείας σε RAID array. Αυτά τα αντίγραφα ασφαλείας δημιουργούν ένα πλήρες στιγμιότυπο του δίσκου σας και το αποθηκεύουν σε μορφή εικόνας. Αυτή η εικόνα μπορεί να συνδεθεί με το Disk Drill και να σαρωθεί. Το σάρωμα μιας εικόνας αντί για τον πραγματικό σας δίσκο σας επιτρέπει να ανακτήσετε τα δεδομένα σας χωρίς τον φόβο ότι κάτι θα επηρεάσει τα αρχικά δεδομένα.

Λειτουργία αντιγράφου ασφαλείας Drive.

Εκτός από τις δυνατότητες Recovery Vault και Drive Backup, το Disk Drill διαθέτει εργαλείο παρακολούθησης S.M.A.R.T. Κάθε δίσκος περιέχει δεδομένα S.M.A.R.T. (Self-Monitoring Analysis and Reporting Technology) τα οποία σας δίνουν μια ένδειξη της υγείας του. Το εργαλείο παρακολούθησης δίσκων του Disk Drill είναι σε θέση να σας ειδοποιήσει για τυχόν προβλήματα που προκύπτουν με τον σκληρό σας δίσκο, παρέχοντάς σας την ευκαιρία να λάβετε μέτρα πριν κάτι συμβεί και προκαλέσει απώλεια δεδομένων. Ωστόσο, λάβετε υπόψη ότι η μέτρηση αυτών των τιμών S.M.A.R.T. διαφέρει από κατασκευαστή σε κατασκευαστή. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να εξοικειωθείτε με τον τρόπο που ο δίσκος σας αναγνώσκει τις διάφορες παραμέτρους S.M.A.R.T.

Μετά την πιο πρόσφατη ενημέρωση, το Disk Drill περιλαμβάνει πλέον έναν Καθαριστικό Μονάδας. Αυτή η νέα δυνατότητα μπορεί να σαρώσει τη διάταξη του δίσκου σας και να σας παρουσιάσει μια οπτική χάρτη του τι καταλαμβάνει χώρο αποθήκευσης. Μπορείτε στη συνέχεια να αφαιρέσετε επιλεκτικά οποιαδήποτε ανεπιθύμητα αρχεία ή σκουπίδια για να απελευθερώσετε λίγο χώρο αποθήκευσης και να μειώσετε τον ακατάστατο χώρο.

Μονάδα Καθαρισμού

Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα του Disk Drill

Ενώ αγαπάμε το Disk Drill και πάντα μας εκπλήσσει η απίστευτη δουλειά που επενδύουν οι δημιουργοί του, παρατηρούμε τα καλά και τα κακά σε όλα τα λογισμικά που δοκιμάζουμε.

Pros

 • Φιλική προς τον χρήστη διεπαφή
 • Ισχυροί αλγόριθμοι σάρωσης που προσφέρουν μεγαλύτερη ακρίβεια και ευελιξία
 • Συμβατότητα με τις κύριες εκδόσεις των Windows
 • Ανάκτηση για μια ευρεία γκάμα συστημάτων αρχείων και τύπων αρχείων
 • Δωρεάν ενσωματωμένα εργαλεία προστασίας δεδομένων και δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας
 • Ανάκτηση RAW φωτογραφιών
 • Ανάκτηση δεδομένων RAID
 • Υποστήριξη για εικονικούς δίσκους
 • Διαθέσιμη Σκούρα Λειτουργία
Cons
 • Περιορισμένη υποστήριξη πελατών για τη δωρεάν έκδοση
 • Το Disk Drill δεν λειτουργεί σε τηλέφωνα
 • Οι αλγόριθμοι βαθιάς σάρωσης μπορεί να πάρουν πολύ χρόνο

Αν και υπάρχουν φαινομενικά προβλήματα με το Disk Drill τα οποία θα θέλαμε να δούμε διορθωμένα, δεν είναι επείγοντα. Αυτό που μας αρέσει περισσότερο στο Disk Drill είναι η συνεχής εξέλιξη για την επίλυση των προβλημάτων με τα οποία αντιμετωπίζουν οι χρήστες. Και γι’ αυτό είμαστε σίγουροι ότι τελικά θα αντιμετωπίσουν αυτά τα προβλήματα.

Disk Drill έναντι Άλλων Εργαλείων Ανάκτησης Δεδομένων

Υπάρχει μια εμφανώς ατελείωτη ποσότητα επιλογών στο διαδίκτυο όσον αφορά τα εργαλεία ανάκτησης δεδομένων, το οποίο μπορεί να καταστήσει δύσκολη τη διαδικασία του να διαχωρίσεις τα καλά από τα κακά. Ας τονίσουμε μερικά από τα στοιχεία που το Disk Drill κάνει καλά σε σύγκριση με μερικούς από τους ανταγωνιστές του:

 • Ανανεώνεται τακτικά – Η ομάδα πίσω από το Disk Drill εργάζεται σκληρά για να διορθώσει τα σφάλματα και να διασφαλίσει ότι είναι ενημερωμένο με τις τελευταίες εκδόσεις των αγαπημένων σας λειτουργικών συστημάτων.
 • Απλή, διαφανής τιμολόγηση – Η πληρωμή μηνιαίας ή ετήσιας συνδρομής για ένα εργαλείο ανάκτησης δεδομένων δεν είναι πάντα εφικτή ή οικονομικά αποδοτική. Αντ’ αυτού, το Disk Drill κάνει τη διαδικασία απλή προσφέροντας μόνο άδειες χρήσης εφ’ όρου ζωής.
 • Υποστηρίζει πάνω από 400 μορφές αρχείων – Το Disk Drill υποστηρίζει πολλές διαφορετικές μορφές αρχείων με την βαθιά σάρωση, διασφαλίζοντας ότι μπορείτε να ανακτήσετε ακόμα και σπάνιους τύπους αρχείων βασιζόμενοι μόνο στην υπογραφή τους.
 • Βολική διαχείριση συνεδριών – Η τελευταία σάρωση κάθε συσκευής που σκανάρετε με το Disk Drill αποθηκεύεται αυτόματα, επιτρέποντάς σας να επιστρέψετε σε αυτήν αργότερα, αν δεν θέλετε να ανακτήσετε δεδομένα αμέσως.
 • Διαισθητική διεπαφή χρήστη – Σήμερα, η ανάκτηση δεδομένων δεν χρειάζεται να γίνεται από επαγγελματίες. Η διαισθητική διεπαφή του Disk Drill καθιστά εύκολη την ανάκτηση των δεδομένων σας με μόνο μερικά κλικ.

Φυσικά, το Disk Drill δεν είναι χωρίς τα μειονεκτήματά του (όπως έχουμε αναφέρει σε αυτή την κριτική). Ωστόσο, παραμένει μια πολύ αξιόπιστη λύση ανάκτησης που σας καλύπτει σε μια πληθώρα καταστάσεων απώλειας δεδομένων.

Συμπέρασμα

Το Disk Drill παραμένει μία από τις καλύτερες επιλογές για ανάκτηση δεδομένων σχεδόν από οποιοδήποτε σενάριο απώλειας δεδομένων. Χρησιμοποιεί προηγμένους αλγόριθμους για να σαρώσει τον δίσκο σας και να ανακτήσει όσο το δυνατόν περισσότερα ανακτήσιμα δεδομένα. Επιπλέον, το διαισθητικό και σύγχρονο περιβάλλον χρήσης το καθιστά εύκολο στη χρήση για οποιονδήποτε, είτε είστε νέος χρήστης που ανακτά μερικά αρχεία είτε επαγγελματίας που χρειάζεται να ανακτήσει χιλιάδες αρχεία από έναν συστοιχία RAID.

Φυσικά, κάθε περίπτωση απώλειας δεδομένων είναι μοναδική. Σε κάποιες περιπτώσεις, μπορεί να χρειαστεί να ανακτήσετε έναν σπάνιο τύπο αρχείου που το Disk Drill δεν υποστηρίζει. Ή, μπορεί απλώς να είναι εκτός του προϋπολογισμού σας. Ωστόσο, εκτός από αυτές τις ειδικές περιπτώσεις, το Disk Drill έχει αποδειχθεί ως ένα εργαλείο ανάκτησης δεδομένων υψηλών επιδόσεων που είναι ικανό να ανακτήσει τα αρχεία σας και να τα προφυλάξει από το να χαθούν ξανά στο μέλλον.

Συχνές Ερωτήσεις

Το Disk Drill είναι εξαιρετικά εύκολο στο κατέβασμα και τώρα διαθέτει ένα πιο ελαφρύ πακέτο εγκατάστασης.
 1. Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το πακέτο εγκατάστασης του Disk Drill
 2. Εγκαταστήστε το με δικαιώματα διαχειριστή και ανοίξτε το πρόγραμμα. Θα δείτε το κύριο μενού
 3. Σύντομα, τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε στη συνέχεια είναι το να επιλέξετε την τοποθεσία από την οποία θέλετε να ανακτήσετε δεδομένα, να επιλέξετε μια μέθοδο σάρωσης, και να ξεκινήσετε τη σάρωση.
 4. Μόλις ολοκληρωθεί η σάρωση, επιλέξτε τα αρχεία που θέλετε να ανακτήσετε και να τα επαναφέρετε. Τα αρχεία σας θα πρέπει τώρα να είναι έτοιμα προς χρήση
Στην έκδοση για Mac, μπορείτε να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνο ως συσκευή εξωτερικής αποθήκευσης. Από την άλλη πλευρά, για Windows, μπορείτε να σκεφτείτε τη χρήση ενός αναγνώστη καρτών για να αποκτήσετε πρόσβαση στην κάρτα μνήμης της συσκευής Android. Ακολουθούν οι οδηγίες για να ανακτήσετε δεδομένα από την συσκευή σας Android:
 1. Συνδέστε τη συσκευή στον υπολογιστή σας με USB και ενεργοποιήστε την ως συσκευή αποθήκευσης
 2. Άνοιξε το Disk Drill και επιλέξτε την συσκευή Android ως την επιθυμητή τοποθεσία
 3. Επιλέξτε έναν αλγόριθμο σάρωσης της επιλογής σας και ξεκινήστε τη σάρωση
 4. Θα μπορείτε να δείτε την πρόοδο της σάρωσης στο παράθυρο
 5. Μπορείτε να διακόψετε τη σάρωση ανά πάσα στιγμή για να δείτε αν έχει βρεθεί το αρχείο σας
 6. Επιλέξτε τα αρχεία που θέλετε και κάντε κλικ στην επαναφορά
Ναι. Το Disk Drill είναι ασφαλές και δεν θα κάνει καμία αλλαγή στους δίσκους σας κατά την ανάκτηση δεδομένων. Είναι απολύτως ασφαλές να απλά σαρώσετε τον δίσκο σας. Μία προφύλαξη είναι να χρησιμοποιήσετε έναν διαφορετικό δίσκο για την εκτέλεση του Disk Drill και την αποθήκευση των αποκατεστημένων αρχείων από τον δίσκο με τα χαμένα αρχεία.disk drill safety
Μπορείτε να λάβετε τον κωδικό ενεργοποίησης για την πλήρη έκδοση του Disk Drill εντός της εφαρμογής ή επισκεπτόμενοι την ιστοσελίδα CleverFiles.
Ακολουθήστε αυτή τη διαδικασία για να απεγκαταστήσετε το Disk Drill για Windows.
 1. Ανοίξτε τον Πίνακα Ελέγχου.
 2. Πηγαίνετε στα “Προγράμματα και Δυνατότητες” ή “Απεγκατάσταση προγράμματος”, ανάλογα με την επιλεγμένη προβολή.
 3. Βρείτε το Disk Drill, επιλέξτε το και κάντε κλικ στην Απεγκατάσταση.
Avatar photo
Ο Jordan Jamieson-Mane είναι συντάκτης περιεχομένου με έντονο ενδιαφέρον για την τεχνολογία, συχνά παράγοντας περιεχόμενο σχετικά με υλικό υπολογιστών, ανάκτηση δεδομένων και καταναλωτική ηλεκτρονική. Όταν δεν γράφει, ανακαλύπτει μουσική και εργάζεται πάνω στις δικές του ιστοσελίδες.
Εγκρίθηκε από
12 χρόνια εμπειρίας στην ανάπτυξη λογισμικού, διαχείριση βάσεων δεδομένων και επισκευή υλικού.