Syvällinen Disk Drill for Windows arvostelu (Versio 5.4)

Avatar photo
Kirjoittanut
Hyväksymä.
36

Levypora
Disk Drill on luotettava tiedonpalautustyökalu kadonneiden tietojen noutamiseen. Sen kehittäjät päivittävät ohjelmistoa jatkuvasti ja ovat julkaisseet uuden version. Viimeisin päivitys esittelee mahdollisuuden palauttaa tietosi RAID-taulukoista ja virtuaalisista kovalevyistä. Lisäksi palautettavien tiedostoentiteettien määrää on kasvatettu ja käyttöliittymä on saanut uuden ilmeen, mikä tekee siitä entistä intuitiivisemman.

Disk Drill on erittäin kätevä, kun sinun tarvitsee palauttaa tietoja tietokoneeltasi tai ulkoisilta tallennuslaitteilta. Se pystyy käsittelemään datan palautusprosesseja kaikenlaisille datan tallennusvälineille ja palauttamaan lukuisia erilaisia tiedostotyyppejä (400+). Lisäksi Disk Drill tarjoaa työkaluja, jotka auttavat suojaamaan tietojasi.

Lyhyt yleiskatsaus Disk Drillistä

Disk Drill on ammattimainen tiedonpalautustyökalu, jonka lisenssit alkavat 89 dollarista. Käyttäjät voivat kokeilla ohjelmistoa ennen ostamista skannaamalla asemansa nähdäkseen, mitä Disk Drill pystyy löytämään, Windows-käyttäjillä on lisäetuna mahdollisuus palauttaa jopa 500 MB edestä tietoja ilmaiseksi.

Lisäksi kykyyn palauttaa tietoja laajasta valikoimasta tallennuslaitteita ja tiedostojärjestelmiä (mukaan lukien RAID), voit myös luoda tavu-tavulta kopioita asemistasi, esikatsella tiedostoja skannauksen aikana, seurata aseman S.M.A.R.T. tietoja ja valita lisäsuojauksen tietyille tiedoille.

Mitä uutta Disk Drillissä?

Disk Drilliä laajennetaan jatkuvasti varmistaaksemme, että se vastaa käyttäjiensä tarpeita. Disk Drill 5.4 tuo mukanaan paljon jännittäviä parannuksia, jotka edelleen kehittävät sovellusta sekä yleisen käytettävyyden että palautustehokkuuden osalta. Näiden uusien parannusten avulla kehittäjät ovat onnistuneet tekemään työkalusta vieläkin paremman tinkimättä poikkeuksellisista palautuskyvyistään ja helppokäyttöisyydestään.

 • Entistä nopeampia skannausaikoja uusien välimuistialgoritmien ansiosta.
 • Tiedostojen palautus Windowsin Storage Spaces -tallennustiloista.
 • Tuki Apple RAID (0/1/JBOD) -järjestelmille, jotka on luotu macOS:ssa.
 • Lisää tuettuja tiedostomuotoja, mukaan lukien MBS, NTF, ALS, FC ja muita.
 • Uusi Siivoa-moduuli tarpeettomien roskatiedostojen poistamiseen.
 • Parannettu GUID- ja MBR-osiotaulukoiden tunnistus.
 • HEX-näkymäoperaatiot ovat nyt paljon nopeampia.

Kuinka aloittaa Disk Drillin käyttö

Jos tarvitset nopean tietojen palautusratkaisun, Disk Drillin asettamisessa on kaksi helppoa vaihetta.

 1. Lataa Disk Drill virallisilta verkkosivuilta.
 2. Avaa asennustiedosto ja asenna Disk Drill. Anna Disk Drill -ohjelmalle ylläpito-oikeudet, sillä tämä on tarpeen algoritmien suorittamiseksi.

Olet nyt valmis palauttamaan tietoja haluamastasi sijainnista! Disk Drillin avaaminen paljastaa päävalikon, joka on intuitiivinen ja helppo navigoida.

Kun asennus on valmis, olet valmis palauttamaan tietoja. Kun avaat Disk Drill -sovelluksen, sinut toivottaa tervetulleeksi pääkäyttöliittymä, josta voit aloittaa palautuksen valitsemalla skannattavan aseman ja napsauttamalla Etsi kadonneita tietoja.

Pää Disk Drill -käyttöliittymä

Vasemmalla voit myös tutkia Disk Drillin lisätyökaluja. S.M.A.R.T. valvonta -ominaisuus aktiivisesti tarkkailee asemiesi terveyttä ja hälyttää sinua mahdollisista ongelmista. Sekä Tietosuoja että Aseman varmuuskopiointi -ominaisuudet toimivat pitääkseen tietosi turvassa jatkossa, puuttuen datan menetyksen perussyihin. Vielä parempaa, kaikki nämä lisätyökalut ovat täysin ilmaisia.

Kokeilussa Disk Drill

Disk Drill 5:n palautuskykyjä on helppo hehkuttaa. Siksi näyttääksemme, miltä tyypillinen palautus Disk Drillillä näyttää, viemme sinut läpi palautusskenaarion esitelläksemme, kuinka helppokäyttöinen se on ja mitä se pystyy tekemään.

Muotoilimme osion, joka sisältää erilaisia valokuvia ja videoita. Sen jälkeen käytimme Disk Drill -ohjelmaa näiden tiedostojen palauttamiseen, jotta simuloisimme, miten ohjelmisto toimisi vastaavassa, todellisessa tilanteessa. Olemme sisällyttäneet vaiheittaisen selvityksen siitä, miten palautusprosessi sujui.

Vaihe 1. Käynnistimme Disk Drill -ohjelman ja valitsimme aseman, jossa äskettäin poistetut tiedostomme sijaitsivat.

Valitse skannattava levyasema.

Vaihe 2. Aseman valinnan jälkeen aloitimme skannauksen napsauttamalla Etsi kadonnutta dataa. Tämä skannaus sisältää useita skannaustyyppejä varmistaakseen parhaat tulokset.

Aloita Disk Drill -skannaus.

Vaihe 3. Kun skannaus oli valmis, saimme perusyllätyksen löytyneistä tiedostoista (jaoteltuna tiedostotyypeittäin), jotka Disk Drill oli kyennyt löytämään. Tästä eteenpäin klikkasimme Tarkastele löytyneitä kohteita tutkiaksemme niitä kaikkia.

Löydettyjen esineiden tarkastelu.

Vaihe 4. Löysimme poistetut tiedostomme ja merkitsimme ne palautettaviksi. Kun kaikki olivat valittuna, klikkasimme Palauta.

Tiedostojen palauttaminen Disk Drillillä.

Vaihe 5. Valitsimme sopivan palautuspaikan ja palautimme kaikki poistetut tiedostot.

Näyttökuva tiedostojen palautuksen jälkeen.

Kattava Disk Drill -arvostelu

Nyt kun olemme testanneet Disk Drillin uusimman version, syvennytään sen tarkempiin ominaisuuksiin.

Järjestelmävaatimukset

Disk Drill 5.4 on suunniteltu Windows 10 64-bittiselle ja Windows 11 64-bittiselle. Palvelimilla se toimii Windows Server 2016/2019/2022 -versioilla. Windows 7/8/8.1 -käyttäjien tulee ladata Disk Drill 4.5. Kaikki tietokoneet, jotka vielä käyttävät Windows XP:tä tai Vistaa, voivat käyttää vain Disk Drill 2.0 -versiota.

Vähimmäisvaatimukset laitteistolle:

 • Levytila: Yli 1 GT
 • RAM: 4 GT
 • Näytön resoluutio: 1280×720
 • CPU: x64-yhteensopiva CPU 1,0 GHz prosessori tai nopeampi

Hintasuunnitelmat

Disk Drill tarjoaa ilmaisen kokeiluversion ohjelmistostaan, jonka avulla voit testata kaikkia ominaisuuksia ja palauttaa korkeintaan 500 Mt ilmaiseksi Windows-koneissa. Jos kuitenkin haluat palauttaa enemmän tiedostoja, sinun tulisi harkita päivittämistä. Pro-versio yhdelle käyttäjälle ja jopa kolmelle aktivoinnille maksaa sinulle 89 dollaria, joka sisältää etuoikeutetun tuen, älykkään yhden klikkauksen palautuksen ja mahdollisuuden liittää palautettavat kohteet levynä.

Disk Drillin hinnat.

Kuitenkin saattaisi olla hyvä idea maksaa myös elinikäisestä päivityksestä (29$), koska ohjelmisto paranee jatkuvasti. Liiketoimintalisenssien ostaminen on kalliimpaa, mutta voit olla jopa 10 käyttäjää rajoittamattomilla aktivoinneilla (499$ plus elinikäiset päivitykset 99$).

Disk Drill hinnoittelutasot.

Ominaisuudet

Disk Drill on ensisijaisesti tietojen palautustyökalu. Sen pääominaisuudet ovat:

 • Tehokkaat nopeat ja syvät skannausalgoritmit
 • Yhteensopivuus useiden tiedostojärjestelmien kanssa, mukaan lukien FAT32, exFAT, NTFS, APFS ja ext2/ext3/ext4
 • Yhteensopivuus olennaisten tiedostotyyppien kanssa dokumenteille, medialle ja muille datatyypeille
 • Automaattiset skannaukset
 • Kadonneiden osioiden skannaus
 • RAW-laitteiden skannaus
 • Alustojen välinen skannausistunnon hallinta
 • Bittikuva-tiedoston luonti
 • Kattava skannauksen tulosten järjestely
 • RAID-taulukoiden skannaus
 • Virtuaalisten kovalevyasemien skannaus

Käyttöliittymä

Disk Drillin käyttöliittymä oli jo optimoitu erinomaiseen käyttäjäkokemukseen, mutta Disk Drill 5.4 vie sen vielä pidemmälle uudella modulaarisella käyttöliittymällä. Kaikki tarvitsemasi on vain klikkauksen päässä, joten sinun ei tarvitse eksyä päättymättömien valikoiden sarjaan etsiessäsi haluamaasi.

Uusi ja parannettu käyttöliittymä noudattaa Microsoftin suunnitteluohjeita, ja uusi Tumma tila -ominaisuus takaa mukavan käyttökokemuksen missä tahansa ympäristössä. Palautustulosten näyttö sisältää kaiken tarvittavan skannattujen tulosten järjestämiseen ilman, että se tuntuu ahtaalta.

Lisätyökalut

Disk Drillin kehittäjät huomasivat tarpeen datan suojaamiselle. Usein kohtaamme tilanteita, joissa tarvitsemme tietojen palautusta, koska emme varmuuskopioi tietojamme tarpeeksi säännöllisesti tai tyhjennämme Roskakorit (kuten me teimme).

Tuloksena Disk Drill tarjoaa ilmaisia, sisäänrakennettuja tietosuojapalveluita. Kun määrität nämä asetukset, Disk Drill tarjoaa sinulle Recovery Vault -toiminnon, joka helpottaa poistettujen tiedostojen nopeaa palauttamista.

Recovery Vault muistaa älykkäästi, missä tiedostosi olivat tallennettuina. Seurauksena on, että koska Disk Drill sisältää tämän osoitintiedon, tiedostojen palauttaminen on vaivatonta. Jos kuitenkin poistettujen tiedostoiden tunnisteet ylikirjoitetaan, palauttaminen ei ole mahdollista. Siksi kun kohtaat tiedostojen poiston, on kriittisen tärkeää, että käytät tietokonettasi tai levyä mahdollisimman vähän.

Tietosuojatoiminto.

Tämä Disk Drillin pelastusominaisuus on myös suosittu käyttäjien keskuudessa, ja monet käyttävät sitä uutena varmuuskopiointityökalunaan.

Eräs käyttäjä kommentoi, ”Kaikkien mahtavien levytyökalutoimintojen lisäksi Disk Drill on jo pelastanut minut monista ongelmista sen uskomattoman palautustoiminnon ansiosta! Olen menettänyt laskun siitä, kuinka monta kertaa tiedostojani on vahingossa poistettu, vain tullakseen palautetuksi Disk Drillillä. Se on tullut varmuuskopiointityökalukseni.”

Mikäli kohtaat tietojen menetyksen, Disk Drill mahdollistaa myös tavu-tavulta -varmuuskopioiden luomisen Drive Backup -toiminnolla, joka toimii myös RAID-taulukon varmuuskopioinnissa. Nämä varmuuskopiot ottavat täydellisen tilannekuvan asemastasi ja tallentavat sen kuvatiedostomuodossa. Tämä kuva voidaan liittää Disk Drilliin ja skannata. Kuvan skannaus asemasi sijaan mahdollistaa tietojesi palauttamisen ilman huolta siitä, että alkuperäisiin tietoihin vaikuttaisi jokin.

Drive-varmuuskopiointiominaisuus.

Recovery Vault- ja Drive Backup -ominaisuuksien lisäksi Disk Drillissä on S.M.A.R.T.-seurantatyökalu. Jokainen asema sisältää S.M.A.R.T. -tiedot (Self-Monitoring Analysis and Reporting Technology), jotka antavat sinulle viitteitä sen terveydentilasta. Disk Drillin levynseurantatyökalu pystyy hälyttämään sinua kaikista kiintolevyssä ilmenevistä ongelmista, antaen sinulle mahdollisuuden toimia ennen kuin tapahtuu jotakin, mikä voi johtaa tietojen menettämiseen. Ota kuitenkin huomioon, että näiden S.M.A.R.T.-arvojen mittaus vaihtelee valmistajittain. Siksi on tärkeää, että perehdyt siihen, miten asemasi lukee eri S.M.A.R.T.-parametreja.

Viimeisimmän päivityksen myötä Disk Drill sisältää nyt Siivoa-moduulin. Tämä uusi ominaisuus voi skannata asemasi asettelun ja näyttää sinulle visuaalisen kartan siitä, mikä vie tilaasi. Voit sen jälkeen valikoidusti poistaa turhat tai ei-toivotut tiedostot vapauttaaksesi tilaa ja vähentääksesi sotkua.

Siivousmoduuli

Disk Drillin hyvät ja huonot puolet

Vaikka rakastamme Disk Drill -ohjelmaa ja olemme aina hämmästyneitä siitä uskomattomasta työstä, jonka kehittäjät ovat siihen panneet, huomaamme hyvät ja huonot puolet kaikessa ohjelmistossa, jota testaamme.

Pros

 • Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä
 • Tehokkaat skannausalgoritmit, jotka tarjoavat parempaa tarkkuutta ja monipuolisuutta
 • Yhteensopivuus Windowsin pääversioiden kanssa
 • Palautus laajalle valikoimalle tiedostojärjestelmiä ja tiedostotyyppejä
 • Ilmaiset sisäänrakennetut datansuojauksen ja varmuuskopiointityökalut
 • RAW-valokuvien palautus
 • RAID-tietojen palautus
 • Tuki virtuaalisten levyasemien käytölle
 • Tumma tila saatavilla
Cons
 • Rajoitettu asiakastuki ilmaisversiolle
 • Disk Drill ei toimi puhelimissa
 • Syvien skannausalgoritmien suorittaminen saattaa kestää liian kauan

Vaikka Disk Drillissä on ilmeisiä ongelmia, jotka haluaisimme nähdä korjattavan, ne eivät ole kiireellisiä. Se, mitä pidämme eniten Disk Drillissä, on jatkuva kehitys käyttäjien kohtaamien ongelmien ratkaisemiseksi. Ja siksi olemme varmoja, että he tulevat lopulta selvittämään nämä ongelmat.

Disk Drill VS Muut tietojen palautustyökalut

Verkossa on näennäisesti loputon määrä tietojen palautustyökaluja, mikä voi tehdä laadukkaiden erottelemisen huonoista vaikeaksi. Katsotaanpa joitakin asioita, joissa Disk Drill onnistuu hyvin verrattuna joihinkin kilpailijoihinsa:

 • Säännöllisesti päivitetty – Disk Drillin taustatiimi tekee jatkuvasti työtä korjatakseen bugeja ja varmistaakseen, että ohjelmisto on ajan tasalla suosikkikäyttöjärjestelmiäsi varten.
 • Yksinkertainen, läpinäkyvä hinnoittelu – Kuukausi- tai vuosimaksullisen tiedonpalautustyökalun maksaminen ei aina ole mahdollista tai kustannustehokasta. Sen sijaan Disk Drill tekee sen yksinkertaiseksi tarjoamalla vain elinikäisiä lisenssejä.
 • Tukee yli 400 tiedostomuotoa – Disk Drill tukee laajaa eri tiedostomuotojen valikoimaa syväskannaustensa avulla, varmistaen että voit palauttaa jopa harvinaisia tiedostotyyppejä pelkän allekirjoituksen perusteella.
 • Kätevä istuntojen hallinta – Jokaisen laitteen viimeisin skannaus johon käytät Disk Drilliä, tallennetaan automaattisesti, jolloin voit palata siihen myöhemmin, jos et halua palauttaa tietoja heti.
 • Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä – Nykyään tietojen palautuksen ei tarvitse olla ammattilaisten työtä. Disk Drillin intuitiivinen käyttöliittymä tekee tietojesi palauttamisesta helppoa vain muutamalla klikkauksella.

Tietenkin Disk Drill ei ole ilman puutteitaan (kuten olemme käyneet läpi tässä arviossa). Siitä huolimatta se pysyy erittäin luotettavana palautusratkaisuna, joka auttaa monenlaisissa tietohäviötilanteissa.

Yhteenveto

Disk Drill pysyy yhtenä parhaista vaihtoehdoista tietojen palauttamiseen käytännössä mistä tahansa tietojen häviämisen tilanteesta. Se käyttää edistyneitä algoritmeja levyjesi skannaamiseen ja mahdollisimman paljon palautettavien tietojen vetämiseen esiin. Lisäksi sen intuitiivinen ja moderni käyttöliittymä tekee siitä helppokäyttöisen kenelle tahansa, oli kyseessä sitten uusi käyttäjä, joka palauttaa vain muutamia tiedostoja, tai ammattilainen, joka tarvitsee palauttaa tuhansia tiedostoja RAID-ryhmästä.

Tietenkin jokainen tietojen menetyksen tilanne on ainutlaatuinen. Joissakin tapauksissa saatat tarvita harvinaisen tiedostotyypin palautusta, jota Disk Drill ei tue. Tai se voi olla yksinkertaisesti hintaluokkasi ulkopuolella. Kuitenkin näitä erityistapauksia lukuun ottamatta Disk Drill on osoittautunut huippusuorituskykyiseksi tietojen palautustyökaluksi, joka kykenee palauttamaan tiedostosi ja estämään niiden joutumisen taas kadoksiin tulevaisuudessa.

UKK

Disk Drill on äärimmäisen helppo ladata ja sen asennuspaketti on nyt entistä kevyempi.
 1. Napsauta tästä ladataksesi Disk Drillin asennustiedoston
 2. Asenna se järjestelmänvalvojan oikeuksin ja avaa ohjelma. Näet päävalikon
 3. Lyhyesti, seuraavat vaiheet ovat datan palautuskohteen valitseminen, skannaustavan valinta ja skannauksen aloittaminen.
 4. Kun skannaus on valmis, valitse tiedostot, jotka haluat palauttaa ja palauta ne. Tiedostosi pitäisi nyt olla käyttövalmiita
Mac-versiossa voit kokeilla puhelimen käyttämistä ulkoisena tallennuslaitteena. Toisaalta Windowsille voit harkita muistikortinlukijan käyttämistä päästäksesi käsiksi Android-laitteesi muistikorttiin. Tässä on ohjeet, miten voit palauttaa tietoja Android-laitteestasi:
 1. Yhdistä laite tietokoneeseen USB:n kautta ja aseta se tallennuslaitteeksi
 2. Avaa Disk Drill ja valitse Android-laite kohteeksi
 3. Valitse haluamasi skannausalgoritmi ja aloita skannaus
 4. Näet skannauksen etenemisen ikkunassa
 5. Voit keskeyttää skannauksen milloin tahansa nähdäksesi, onko tiedostosi löytynyt
 6. Valitse haluamasi tiedostot ja klikkaa palauta
Kyllä. Disk Drill on turvallinen eikä se tee mitään muutoksia levyihisi datan palautuksen aikana. On täysin turvallista skannata levyäsi. Yksi varoituksen sana on käyttää eri levyä ajamaan Disk Drillia ja tallentamaan palautettuja tiedostoja kuin levy, jolta tiedostot ovat kadonneet.disk drill safety
Voit hankkia aktivointikoodin Disk Drillin täysversioon sovelluksen kautta tai vierailemalla CleverFilesin verkkosivustolla.
Noudata tätä menettelyä poistaaksesi Disk Drillin Windowsista.
 1. Avaa Ohjauspaneeli.
 2. Siirry kohtaan “Ohjelmat ja toiminnot” tai “Poista ohjelman asennus”, riippuen valitusta näkymästä.
 3. Etsi Disk Drill, valitse se ja klikkaa Poista asennus.
Avatar photo
Jordan Jamieson-Mane on sisällöntuottaja, joka on intohimoisesti kiinnostunut teknologiasta ja tuottaa usein sisältöä liittyen laitteistoihin, tiedonpalautukseen ja kuluttajaelektroniikkaan. Kun hän ei kirjoita, hän löytää uutta musiikkia ja työstää omia verkkosivujaan.
Hyväksymä.
12 vuoden kokemus ohjelmistokehityksestä, tietokannan hallinnasta ja laitteistokorjauksesta.