Καλύτερο Λογισμικό Ανάκτησης Βίντεο για Διάφορες Συσκευές

Avatar photo
Γραμμένο από
Εγκρίθηκε από
63

καλύτερο λογισμικό ανάκτησης βίντεοΚάποιες από τις αγαπημένες μας αναμνήσεις είναι καταγεγραμμένες σε βίντεο. Με τη σταδιακή παρακμή παλαιών τεχνολογιών όπως τα βιντεοκασέτες και τα DVD, όλο και περισσότεροι χρήστες βιάζονται να ψηφιοποιήσουν τις πολύτιμες ταινίες τους για να τις διατηρήσουν ασφαλείς. Ωστόσο, ακόμα και τα ψηφιακά βίντεο είναι ευάλωτα σε προβλήματα όπως η διαφθορά, και ο μέσος χρήστης δεν είναι πάντα σίγουρος τι να κάνει αν συμβεί κάτι τέτοιο σε αυτόν.

Ευτυχώς, ειδικά εργαλεία είναι διαθέσιμα για να σας βοηθήσουν να επαναφέρετε τα αρχεία βίντεο σας. Να η λίστα μας με το καλύτερο λογισμικό ανάκτησης βίντεο.

Εργαλείο ανάκτησης δεδομένων Περιορισμοί δωρεάν δοκιμής Ιδανικό για
Disk Drill Δωρεάν δοκιμή (δωρεάν ανάκτηση έως 500 MB) Εύκολη και απλή ανάκτηση βίντεο σε Windows και macOS
DiskDigger Δωρεάν ανάκτηση φωτογραφιών και βίντεο σε Android Ανάκτηση βίντεο από συσκευές Android (με πρόσβαση root)
PhotoRec Εντελώς δωρεάν Εντελώς δωρεάν και απεριόριστη ανάκτηση
R-Photo Εντελώς δωρεάν Δωρεάν και αποκλειστική ανάκτηση φωτογραφιών και βίντεο σε Windows
UFS Explorer Δωρεάν ανάκτηση αρχείων κάτω των 256 KB Προσαρμόσιμη ανάκτηση από συστήματα Windows, macOS και βασισμένα σε Linux

Πώς να Επιλέξετε το Καλύτερο Λογισμικό για Ανάκτηση Βίντεο

Πριν κοιτάξουμε τη λίστα μας με τις 5 καλύτερες εφαρμογές ανάκτησης βίντεο, ας αναθεωρήσουμε τα κριτήρια που χρησιμοποιήσαμε για τις επιλογές μας.

📈 Απόδοση

Ένα καλό εργαλείο ανάκτησης θα μπορέσει να ανακτήσει την πλειοψηφία (αν όχι όλα) των βίντεο αρχείων σας στο συντομότερο δυνατό χρόνο. Καθώς κάθε εργαλείο ανάκτησης δεδομένων κατασκευάζεται διαφορετικά, η εμπειρία σας θα διαφέρει αισθητά ανάλογα με το πόσο βελτιστοποιημένο είναι για τις ανάγκες σας. Ως εκ τούτου, αναζητήστε μια εφαρμογή ανάκτησης βίντεο που ειδικεύεται στην ανάκτηση διεγραμμένων βίντεο.

📱 Τύπος Συσκευής

Η συσκευή σας θα καθορίσει ποιο λειτουργικό σύστημα και σύστημα αρχείων θα χρησιμοποιήσετε. Κάποια εργαλεία ανάκτησης δεδομένων προσφέρουν υποστήριξη σε μια ευρεία γκάμα συσκευών, ενώ άλλα μπορεί να ειδικεύονται σε μία. Όταν αποφασίζετε για ένα εργαλείο ανάκτησης δεδομένων, ελέγξτε τι είδους υποστήριξη προσφέρει σε σχέση με τη συσκευή που χρησιμοποιείτε.

💲 Τιμή

Η τιμή αναμφίβολα αποτελεί έναν μεγάλο παράγοντα για τους περισσότερους χρήστες. Παρόλο που τα δεδομένα σας είναι σημαντικά, μπορεί να μην είναι εφικτό να δαπανηθούν μεγάλα ποσά για ένα ακριβό εργαλείο ανάκτησης δεδομένων. Παρόλο που μπορεί να είναι δελεαστικό να αποκτήσετε ένα εργαλείο ανάκτησης δεδομένων με όλες τις λειτουργίες, όχι όλα τα εργαλεία ανάκτησης δεδομένων στοχεύουν στον μέσο καταναλωτή. Αντίθετα, αυτά με την υψηλή τεχνική προσέγγιση και τις επιπλέον δυνατότητες ανάκτησης ταιριάζουν περισσότερο σε ενθουσιώδεις και επαγγελματίες της ανάκτησης δεδομένων που θα τα εκμεταλλευτούν περισσότερο.

🗃 Τύπος Αρχείου

Όχι όλα τα εργαλεία ανάκτησης δεδομένων διαθέτουν την ίδια υποστήριξη για όλους τους τύπους αρχείων βίντεο. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό όταν το εργαλείο ανάκτησης δεδομένων δεν μπορεί να ανακτήσει τα δεδομένα σας χρησιμοποιώντας το σύστημα αρχείων του δίσκου σας, καθώς πρέπει να βασιστεί σε σάρωση υπογραφής. Εάν η εφαρμογή δεν υποστηρίζει έναν τύπο υπογραφής αρχείου, η πρώτης ουσίας ανάκτηση για αυτό τον τύπο αρχείου δεν θα είναι δυνατή.

5 Καλύτερες Εφαρμογές Ανάκτησης Βίντεο

Κάθε εργαλείο παρακάτω θα έχει διαφορετικά πλεονεκτήματα και αδυναμίες, ανάλογα με τον τύπο του αρχείου που προσπαθείτε να ανακτήσετε και από ποια συσκευή. Αφιερώστε χρόνο για να επιλέξετε ένα που είναι κατάλληλο για εσάς.

1. Disk Drill

Αποτελέσματα σάρωσης Disk Drill.

💻 Υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα: Windows, macOS

🔗 Σύνδεσμος λήψης: Λήψη του Disk Drill

🏆 Ιδανικό για: Εύκολη ανάκτηση βίντεο σε Windows ή macOS.

Η επιλογή μας για το καλύτερο λογισμικό ανάκτησης βίντεο πηγαίνει στο Disk Drill. Είναι προτιμητέο από πολλούς καθώς έχει μακρά ιστορία επιτυχημένων ανακτήσεων και το φιλικό προς τον χρήστη περιβάλλον του εξασφαλίζει ότι είναι μια εξαιρετική επιλογή για χρήστες κάθε επιπέδου. Το Disk Drill είναι ικανό να ανακτά χαμένα ή διαγραμμένα αρχεία βίντεο από σχεδόν οποιαδήποτε συσκευή αποθήκευσης μόνο με λίγα κλικ. Υποστηρίζει 346 γνωστές μορφές αρχείων αυτή τη στιγμή και συνεχίζει να αυξάνεται. Έχετε έναν συγκεκριμένο τύπο αρχείου που θα θέλατε να ανακτήσει; Κάντε αίτηση χρησιμοποιώντας την Φόρμα Αιτήματος Νέου Τύπου Αρχείου.

Αφού κατεβάσετε και ανοίξετε το αρχείο εγκατάστασης, θα σας καθοδηγηθείτε από μια σειρά οθονών για να ολοκληρώσετε την εγκατάσταση. Όλα είναι σαφή και απλά. Μόλις εγκαταστήσετε, απλά χρειάζεται να επιλέξετε τη συσκευή σας από τη λίστα και να κάνετε κλικ στο κουμπί Αναζήτηση για χαμένα δεδομένα για να ξεκινήσει η εργασία με το Disk Drill.

Έχετε τη δυνατότητα να ελέγξετε τι έχει βρει το Disk Drill καθώς προχωράει η σάρωση. Όταν ολοκληρωθεί η σάρωση, απλά περάστε από τη λίστα και επιλέξτε τα αρχεία βίντεο που θέλετε να ανακτήσετε. Μπορείτε να φιλτράρετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης κάνοντας κλικ στο Βίντεο στο αριστερό πάνελ. Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε να φιλτράρετε τα αποτελέσματα επιλέγοντας τη μορφή βίντεο που αναζητάτε. Οι δωρεάν χρήστες μπορούν να ανακτήσουν έως και 500 MB πριν χρειαστεί να κάνουν αναβάθμιση.

Ένα μειονέκτημα είναι ότι οι χρόνοι σάρωσης μπορεί μερικές φορές να είναι μακροχρόνιοι, ειδικά σε μεγαλύτερους δίσκους. Ωστόσο, ως αποτέλεσμα, το Disk Drill είναι σε θέση να σας παρουσιάσει μια μεγάλη λίστα ανακτήσιμων αρχείων, κάνοντάς το ένα αποτελεσματικό εργαλείο για την ανάκτηση αρχείων βίντεο.

Pros

 • Λειτουργία προεπισκόπησης αρχείου
 • Φιλικό προς τον χρήστη περιβάλλον
 • Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας byte προς byte
 • Αναζήτηση ανά επέκταση αρχείου
Cons
 • Περιορισμένη υποστήριξη RAID
 • Δεν υπάρχει επιλογή για σάρωση μόνο ενός φακέλου

Τιμολόγηση:

Disk Drill Basic Δωρεάν
Disk Drill PRO $89
Disk Drill Enterprise $499

2. DiskDigger

Διεπαφή DiskDigger.

💻 Υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα: Windows, macOS, Linux, Android

🔗 Σύνδεσμος λήψης: Λήψη του DiskDigger για Windows, macOS, Linux, Android

🏆 Ιδανικό για: Ανάκτηση Android

Το DiskDigger είναι μία από τις λίγες εφαρμογές ανάκτησης διαγραμμένων βίντεο που διατίθεται με έκδοση για Android, εκτός από τα κύρια λειτουργικά συστήματα υπολογιστών, Windows, macOS και Linux. Καμία αμφιβολία ότι χρησιμοποιείτε το smartphone σας για την εγγραφή βίντεο από καιρό σε καιρό, οπότε δεν είναι έκπληξη που υπάρχει μια εφαρμογή ανάκτησης βίντεο για Android επίσης. Έχουμε επιλέξει το DiskDigger ως την καλύτερη εφαρμογή ανάκτησης βίντεο για Android επειδή περιλαμβάνει επίσης το χαρακτηριστικό Wipe free space που λειτουργεί ως ένα μέσο για την ασφαλή διαγραφή βίντεο που δεν θέλετε να ανακτηθούν.

Η εγκατάσταση είναι πανεύκολη, ειδικά στο Android καθώς είναι απλά μια ακόμη εφαρμογή που κατεβάζετε από το Google Play. Ωστόσο, για να ανακτήσετε βίντεο, η συσκευή σας πρέπει να έχει δικαιώματα root, διαφορετικά η εφαρμογή θα μπορέσει μόνο να ανακτήσει φωτογραφίες. Αφού σαρώσετε τη συσκευή σας, μπορείτε να δείτε τα αρχεία που μπορούν να ανακτηθούν σε μορφή μικρογραφίας και να τα διευρύνετε για να πάρετε μια προεπισκόπηση. Αφού επισημάνετε τα αρχεία που θέλετε, απλά πατήστε το κουμπί ανάκτησης και επιλέξτε έναν προορισμό ανάκτησης.

Το DiskDigger υποστηρίζει μια ευρεία γκάμα αρχείων φορμάτ. Η δωρεάν έκδοση επιτρέπει την ανάκτηση φωτογραφιών και βίντεο, αλλά θα χρειαστείτε να αγοράσετε το DiskDigger Pro για να ανακτήσετε και άλλους τύπους αρχείων, όπως έγγραφα.

Συνολικά, είναι εύκολο στη χρήση σε κινητές συσκευές παρά το παρωχημένο του περιβάλλον, και οι χρόνοι σάρωσης είναι σύντομοι. Αν δε βρεις αυτό που ψάχνεις με την κανονική σάρωση Dig Deep, η σάρωση Dig Deeper μπορεί να σαρώσει σύμφωνα με τη λίστα υποστηριζόμενων υπογραφών αρχείων για να ανακτήσει το βίντεό σου.

Pros

 • Δυνατότητα προεπισκόπησης αρχείων
 • Συμβατό με τα περισσότερα λειτουργικά συστήματα
 • Γρήγορος χρόνος σάρωσης
 • Εύκολο στη χρήση
Cons
 • Η συσκευή πρέπει να είναι ριζωμένη για να ανακτήσει βίντεο
 • Παρωχημένη διεπαφή χρήστη

Τιμολόγηση:

DiskDigger για Android Δωρεάν
DiskDigger Pro για Android 4,59 $
DiskDigger Προσωπική Έκδοση 19,99 $ (14,99 $ με έκπτωση)

3. PhotoRec

Οθόνη σάρωσης του PhotoRec.

💻 Υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα: Windows, macOS, Linux

🔗 Σύνδεσμος λήψης: Λήψη του PhotoRec

🏆 Ιδανικό για: Δωρεάν ανάκτηση данных

Ψάχνετε για μια εντελώς δωρεάν, ανοιχτού κώδικα λύση ανάκτησης δεδομένων; Δεν χρειάζεται να ψάξετε περισσότερο από το PhotoRec. Όσο δύσκολο και αν είναι να πιστέψετε ότι μπορείτε να βρείτε ένα τόσο καλό εργαλείο ανάκτησης χωρίς να πληρώσετε ούτε ένα σεντ, το PhotoRec έχει αποδειχθεί ως ένα από τα πιο αξιόπιστα προγράμματα ανάκτησης βίντεο στην αγορά με υποστήριξη για πάνω από 480 επεκτάσεις αρχείων. Αναρωτιέστε αν θα μπορεί να ανακτήσει το αρχείο σας; Ανεβάστε ένα δείγμα του στον διαδικτυακό ελεγκτή δειγμάτων αρχείων τους για να μάθετε.

Το PhotoRec δεν χρειάζεται να εγκατασταθεί στον δίσκο σας. Απλώς αποσυμπιέστε τα περιεχόμενα του αρχείου και ξεκινήστε το αμέσως. Το πρόγραμμα πραγματικά λειτουργεί χρησιμοποιώντας μια διεπαφή γραμμής εντολών, αλλά μια γραφική διεπαφή χρήστη είναι επίσης διαθέσιμη για όσους δεν είναι άνετοι με τη χρήση ενός τερματικού (αν και είναι πολύ βασική).

Όπως θα περίμενε κάποιος με ένα δωρεάν εργαλείο, υπάρχουν κάποιες περικοπές. Δεν σας επιτρέπει να επανεξετάσετε μια λίστα με τα αρχεία που είναι δυνατόν να ανακτηθούν, ούτε σας επιτρέπει να τα προεπισκοπήσετε πριν την ανάκτηση. Αντ’ αυτού, έχετε την επιλογή να επιλέξετε ποιους τύπους αρχείων θέλετε να ανακτήσετε από μια λίστα. Όταν ξεκινάτε την ανάκτηση, όλα τα αρχεία του επιλεγμένου τύπου αρχείου ανακτώνται. Αφού ανακτηθούν, μπορείτε να ελέγξετε ελεύθερα τα αρχεία χρησιμοποιώντας τον Εξερευνητή Αρχείων.

Παρόλο που θα ήταν ωραίο να επιλέγαμε ποια αρχεία θα ανακτήσουμε, αυτό είναι μια πολυτέλεια όταν σκεφτεί κανείς ότι το εργαλείο προσφέρει απεριόριστη ανάκτηση δωρεάν. Αν χρειάζεστε να ανακτήσετε ολόκληρο partition, η συνοδευτική εφαρμογή TestDisk περιλαμβάνεται στο κατέβασμα.

Pros

 • Λογισμικό ανοιχτού κώδικα
 • Δωρεάν λογισμικό ανάκτησης βίντεο
 • Υποστηρίζει ανάκτηση raw δεδομένων
 • Φορητό
Cons
 • Πολύ βασική διεπαφή χρήστη
 • Δεν μπορείτε να επιλέξετε αρχεία για ανάκτηση
 • Δυνατότητες σάρωσης υπογραφών μόνο
 • Σπάνιες ενημερώσεις

Τιμολόγηση: Δωρεάν

4. R-Photo

Αποτελέσματα σάρωσης R-Photo.

💻 Υποστηριζόμενο λειτουργικό σύστημα: Windows

🔗 Σύνδεσμος λήψης: Λήψη R-Photo

🏆 Καλύτερη για: Ανάκτηση από εικονικούς δίσκους και συστοιχίες RAID

Το R-Photo είναι λογισμικό αποκατάστασης βίντεο που αναπτύχθηκε από την R-Tools Technology, την ίδια ομάδα που δημιούργησε το προηγμένο εργαλείο ανάκτησης R-Studio. Είναι διαθέσιμο μόνο για Windows και ειδικεύεται στην ανάκτηση φωτογραφιών και βίντεο αποκλειστικά. Σε αντίθεση με ορισμένα άλλα εργαλεία, το R-Photo υποστηρίζει την ανάκτηση από εικονικούς δίσκους και πίνακες RAID. Καλύτερο ακόμα, είναι εντελώς δωρεάν για μη εμπορική χρήση.

Πριν από την εγκατάσταση, δίνει στους χρήστες μια μικρή προειδοποίηση ενάντια στην εγκατάσταση του R-Photo στο ίδιο δίσκο από τον οποίο χρειάζονται να ανακτήσουν δεδομένα, για να αποφύγουν την επανεγγραφή τους, επιτρέποντας ακόμα και τη δημιουργία μιας φορητής έκδοσης σε ένα USB stick. Στη συνέχεια, οι χρήστες ακολουθούν τρία απλά βήματα: Σκανάρουν το πηγαίο μέσο, σημειώνουν τα βίντεο για ανάκτηση και στη συνέχεια τα ανακτούν. Ολόκληρη η διαδικασία είναι πολύ εύκολη.

Εάν είστε χρήστης των Windows 10 που θέλετε να ανακτήσετε μόνο αρχεία βίντεο, το R-Photo είναι εύκολο στην εγκατάσταση και την εκτέλεση, επιτρέποντας την γρήγορη ανάκτηση χωρίς καμία χρέωση. Στις δοκιμές μας, ήταν επίσης πολύ γρήγορο αναλογιζόμενοι ότι απαιτείται μόνο να σαρώσει για περιορισμένους τύπους αρχείων.

Pros

 • Λειτουργία προεπισκόπησης αρχείων
 • Λειτουργία καταστροφής εγγράφων
 • Εντελώς δωρεάν
Cons
 • Παρωχημένη διεπαφή χρήστη
 • Μόνο για Windows
 • Χρησιμοποιεί περισσότερο χώρο στον δίσκο από άλλες εφαρμογές

Τιμολόγηση: Δωρεάν (for non-commercial use)

5. UFS Explorer

Αποτελέσματα σάρωσης του UFS Explorer.

💻 Υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα: Windows, macOS, Linux

🔗 Σύνδεσμος λήψης: Λήψη του UFS Explorer Standard Recovery

🏆 Ιδανικό για: Χρήστες με τεχνικές γνώσεις

Το UFS Explorer διατίθεται σε τρεις εκδόσεις. Το Standard Access προορίζεται για την ανάκτηση δεδομένων που δεν είναι προσβάσιμα, αλλά όχι διαγραμμένα. Το Standard Access προορίζεται για τυπικές περιπτώσεις απώλειας δεδομένων. Το Professional Recovery είναι ένα εργαλείο επιπέδου ειδικού που στοχεύει σε ενθουσιώδεις και επαγγελματίες ανάκτησης δεδομένων. Το Standard Access και το Standard Recovery επιτρέπουν τη δωρεάν ανάκτηση αρχείων έως 256 KB, με το Professional Recovery να αυξάνει αυτό το όριο στα 768 KB.

Το UFS Explorer Standard Recovery είναι διαθέσιμο σε Windows, macOS και Linux. Η εγκατάσταση είναι διαθέσιμη σε πολλές γλώσσες και επίσης παρέχει μια προειδοποίηση για να αποφύγετε την εγκατάστασή του στο λάθος δίσκο, παρόμοια με το R-Photo. Η κύρια εφαρμογή έχει μια συμπαγή αλλά βελτιστοποιημένη διεπαφή που είναι γεμάτη με πληροφορίες σχετικά με τους δίσκους σας. Σας δίνεται πολύς έλεγχος επί της σάρωσης, όπως για παράδειγμα ποια σάρωση θα θέλατε να εκτελέσετε και ποια συστήματα αρχείων να αναζητήσετε.

Η οθόνη με τα αποτελέσματα του μετά-σάρωσης σάς επιτρέπει να προεπισκοπήσετε μεμονωμένα αρχεία για να διασφαλίσετε ότι είναι άθικτα. Οι προχωρημένοι χρήστες μπορούν επίσης να δουν το δεκαεξαδικό περιεχόμενο. Τα αποτελέσματα της σάρωσης μπορούν να αποθηκευτούν και να ελεγχθούν αργότερα για αποκατάσταση. Δυστυχώς, μπορεί να είναι ελαφρώς συγκεχυμένος ο τρόπος χρήσης με όλες τις πληροφορίες που είναι διαθέσιμες. Για παράδειγμα, πρέπει να ενεργοποιήσετε χειροκίνητα τη δυνατότητα να επιλέγετε πολλαπλά αρχεία για ανάκτηση ταυτόχρονα.

Αν και είναι χαμηλά στη λίστα μας με τις καλύτερες εφαρμογές για την ανάκτηση διαγεγραμμένων βίντεο, το UFS Explorer διαθέτει κάποιες χρήσιμες δυνατότητες ανάκτησης και πολλές επιλογές προσαρμογής. Για την τιμή του, το UFS Explorer Standard Recovery παρέχει στον χρήστη πολλή ελεγχόμενη εξουσία πάνω στη διαδικασία ανάκτησης.

Pros

 • Διαθέσιμη προεπισκόπηση αρχείων
 • Πολλές επιλογές προσαρμογής
 • Γρήγορος χρόνος σάρωσης
Cons
 • Ελαφρώς συγχέουσα διαδικασία ανάκτησης
 • Υπερβολικό φόρτο πληροφοριών για νέους χρήστες

Τιμολόγηση:

UFS Explorer Standard Access $24.95+
UFS Explorer Standard Recovery $64.95+
UFS Explorer Professional Recovery $629.95+

Συμπέρασμα

Για αποτελεσματική ανάκτηση βίντεο, θα πρέπει να επιλέξετε ένα εργαλείο ανάκτησης δεδομένων που υποστηρίζει τα φορμάτ αρχείων που προσπαθείτε να ανακτήσετε. Επιπλέον, το εργαλείο πρέπει να είναι οικονομικό, συμβατό με το σύστημα αρχείων σας και να προσφέρει καλές πιθανότητες ανάκτησης. Στην κορυφή της λίστας μας βρίσκεται το Disk Drill καθώς είναι ένας καταπληκτικός πολυεργαλείος. Αν θέλετε μια δωρεάν επιλογή, προτείνουμε να ελέγξετε το PhotoRec και το R-Photo. Ή, αν ανακτάτε δεδομένα από μια συσκευή Android, προτείνουμε το DiskDigger.

Συχνές Ερωτήσεις

Εάν δεν μπορείτε να επαναφέρετε τα χαμένα σας βίντεο από αποθηκευμένο αντίγραφο ασφαλείας, μπορείτε αντ' αυτού να ανακτήσετε τα χαμένα σας βίντεο χρησιμοποιώντας ένα εργαλείο ανάκτησης δεδομένων, όπως το Disk Drill.
 1. Κατεβάστε και εγκαταστήστε το Disk Drill.
 2. Σαρώστε το δίσκο για χαμένα βίντεο.
 3. Επιλέξτε τα διεγραμμένα βίντεο που θέλετε να ανακτήσετε.
 4. Επιλέξτε την επιθυμητή τοποθεσία ανάκτησης.
Οι εφαρμογές ανάκτησης για Android απαιτούν πρόσβαση χαμηλού επιπέδου με τη συσκευή για να ανακτήσουν διαγραμμένα βίντεο, κάτι που δεν είναι δυνατό χωρίς πρόσβαση root. Αντ' αυτού, πρέπει να βασιστείτε στην ανάκτηση του διαγραμμένου βίντεο από ένα αντίγραφο ασφαλείας, όπως το Google Photos ή το Samsung Cloud.
Εάν πρόσφατα διαγράψατε ένα βίντεο από το iPhone σας, θα μπορέσετε να το βρείτε στην ενότητα Πρόσφατα Διαγραμμένα.
 1. Πηγαίνετε στις Φωτογραφίες.
 2. Πατήστε Άλμπουμ.
 3. Πηγαίνετε στα Πρόσφατα Διαγραμμένα.
 4. Επαναφέρετε τα διεγραμμένα βίντεο.
Για ανάκτηση φωτογραφιών και βίντεο αποκλειστικά, προτείνουμε το R-Photo. Είναι εντελώς δωρεάν (για μη εμπορική χρήση) και επιτρέπει απεριόριστη ανάκτηση αρχείων φωτογραφιών και βίντεο. Ωστόσο, είναι διαθέσιμο μόνο σε Windows. Αν κάνετε ανάκτηση από macOS, Linux, ή Android, προτείνουμε το DiskDigger για την ευρεία συμβατότητα του.
Ναι, τα βίντεο μπορούν να ανακτηθούν ακόμα και αφού έχουν διαγραφεί. Με τη χρήση λογισμικού ανάκτησης δεδομένων που ειδικεύεται σε τέτοιου είδους ανάκτηση, μπορείτε να διασώσετε τα διαγραμμένα βίντεο αρχεία σας πριν αυτά χαθούν μόνιμα. Να προειδοποιηθείτε ότι δεν έχετε αιώνια χρόνο για να ανακτήσετε τα αρχεία, έτσι να είστε σίγουροι ότι θα τα ανακτήσετε πριν αυτά αντικατασταθούν από νέα δεδομένα.
Υπάρχουν πολλά εργαλεία ανάκτησης δεδομένων διαθέσιμα που μπορούν να ανακτήσουν διαγραμμένα βίντεο από ένα φορητό υπολογιστή, αλλά συνιστούμε το Disk Drill επειδή είναι εύκολο στη χρήση και χρησιμοποιεί προηγμένους αλγόριθμους ανάκτησης για να αυξήσει τις πιθανότητες σας να ανακτήσετε όλα τα διαγραμμένα σας βίντεο.
Μπορείτε να ανακτήσετε μεγάλα αρχεία βίντεο δωρεάν χρησιμοποιώντας το PhotoRec ή το R-Photo. Το PhotoRec είναι ένα πρόγραμμα ανάκτησης ανοιχτού κώδικα που επιτρέπει την απεριόριστη ανάκτηση βίντεο και λειτουργεί σε Windows, macOS, και Linux. Το R-Photo επιτρέπει επίσης την απεριόριστη ανάκτηση βίντεο για προσωπική χρήση, αλλά είναι διαθέσιμο μόνο για Windows.
Avatar photo
Ο Jordan Jamieson-Mane είναι συντάκτης περιεχομένου με έντονο ενδιαφέρον για την τεχνολογία, συχνά παράγοντας περιεχόμενο σχετικά με υλικό υπολογιστών, ανάκτηση δεδομένων και καταναλωτική ηλεκτρονική. Όταν δεν γράφει, ανακαλύπτει μουσική και εργάζεται πάνω στις δικές του ιστοσελίδες.
Εγκρίθηκε από
12 χρόνια εμπειρίας στην ανάπτυξη λογισμικού, διαχείριση βάσεων δεδομένων και επισκευή υλικού.