Top 16 parasta USB-muistitikun korjaustyökalua Windowsille ja Macille

Testaamme jokaisen sovelluksen, jonka suosittelemme, tarjotaksemme sinulle luotettavimmat ja tehokkaimmat ratkaisut.
manuviraj
Kirjoittanut
Hyväksymä.
128

paras usb-korjaustyökaluUsein esiintyvät virheilmoitukset, hidas suorituskyky ja puuttuvat tiedot ovat merkkejä loogisesti vioittuneesta USB-asemasta. Asemasi korjaamiseksi sinun on käytettävä USB-korjaustyökaluja. Ja kyllä, Internetistä löytyy runsaasti tällaisia työkaluja. Joten tehdäksemme työstäsi helpompaa, olemme koonneet listan 16 parhaasta työkalusta, joita voit käyttää.

Mikä on USB-korjaustyökalu ja kuinka valita se

Yleisesti ottaen USB-asemat ovat alttiita kahdenlaisille vioille – fyysisille vioille ja loogisille vioille. USB-korjaustyökaluilla voit saada apua vain, jos flash-asemasi on loogisesti vaurioitunut. Kun kyse on fyysisistä vaurioista (kuten taipuneista liittimistä, vahingoittuneesta NAND-flashpiiristä, vesivahingosta ja ylikuumenemisesta), ota yhteyttä ammattimaiseen USB-korjauspalveluun.

Yleisiä loogisia ongelmia USB-asemissa

USB-asemat ovat alttiita monille loogisille ongelmille. Jokaisella on erilaiset oireet, mutta yhteisenä tekijänä on tiedon menetys ja kyvyttömyys kirjoittaa tietoja asemaasi. Käyttämäsi USB-korjausohjelma riippuu kohtaamastasi ongelmasta.

Käytä seuraavaa taulukkoa oppaanasi:

Ongelma

Kuvaus

Ratkaisu

🗂 Vioittunut tiedostojärjestelmä Et voi lukea tai kirjoittaa tietoja USB-asemaan, vaikka se havaitaan PC:ssäsi. Tämä voi johtua sopimattomista poistamisista, äkillisistä virtakatkoksista ja PC:n kaatumisista. Ensiksi, palauta tietosi käyttämällä tietojen palautusohjelmistoa. Sitten, skannaa USB-asemasi käyttämällä CHKDSK:ta.
🦠 Haittaohjelma Tietokonevirukset voivat korruptoitua USB:n tiedostoja ja tiedostojärjestelmää. Tavallista on, kun yhdistät USB-aseman tartunnan saaneeseen tietokoneeseen. Käytä Windows Defenderiä tai kolmannen osapuolen virustorjuntaohjelmaa skannataksesi PC:si. Skannauksen jälkeen käytä tietojen palautusohjelmistoa saadaksesi takaisin mitään poistettuja tiedostoja. Datan palautuksen jälkeen voit alustaa aseman korjatakseen tiedostojärjestelmän ja huonot sektorit.
📦 RAW-tiedostojärjestelmä Jos USB-asemasi tiedostojärjestelmä puuttuu kokonaan tai se on vakavasti vahingoittunut, se näkyy RAW:na Windows Levyhallinnassa. Palauta tietosi käyttämällä tietojen palautusohjelmistoa ja sen jälkeen alusta asema.
💿 Huonot sektorit Ajan myötä USB-asemasi kehittää huonoja sektoreita. Nämä ovat sen tallennustilan alueita, joihin ei voida päästä tai joita ei voida käyttää. Huonot sektorit ovat osa aseman pitkään käyttöä, mutta ne voivat johtua myös flash-levyn väärinkäytöstä. Palauta tietosi käyttämällä tietojen palautusohjelmaa ja sitten korjaa asema käyttämällä CHKDSK:ta. Jos CHKDSK ei pysty korjaamaan asemaasi, käytä yhtä maksullisista USB-korjaustyökaluista havaitaksesi ja korjatakseksi huonot sektorit flash-asemassasi.

Kuinka palauttaa tiedostot USB-muistitikultasi

Useimmissa loogisissa vaurioissa et pysty käyttämään muistitikullasi olevia tiedostoja.

Ennen korjausta on hyvä idea ensin palauttaa kaikki tietosi vioittuneelta USB-asemalta. Korjausprosessi voi poistaa tiedostoja, ja joskus ainoa keino korjata asemasi on alustaminen.

Onneksi, niin kauan kuin asemasi tunnistetaan PC:lläsi, sinun pitäisi pystyä palauttamaan suurin osa, ellei kaikki, tietosi siitä. Miten? No, käyttämällä kolmannen osapuolen tietojen palautusohjelmistoja.

Valinnanvara on suuri, mutta suosittelen käyttämään Disk Drill:iä, sillä se antaa sinun luoda varmuuskopion (levykuvan) USB-asemastasi ja sitten skannata varmuuskopion palautettavien tietojen osalta. USB-aseman suora skannaaminen palautettavien tietojen osalta ei ole suositeltavaa, sillä se rasittaa asemaa ja voi aiheuttaa lisää tietojen menetystä.

Näin luot levykuvan USB-asemastasi ja skannaat sen saadaksesi takaisin kaikki tietosi:

Luo levykuva USB-asemastasi käyttämällä Disk Drill

 1. Lataa Disk Drill ja asenna se.
 2. Kytke USB-asema tietokoneeseesi.
 3. Avaa Disk Drill ja napsauta Drive Backup -vaihtoehtoa, kohdasta Extra Tools.
 4. Valitse USB-asema ja napsauta Byte-to-byte Backup -painiketta.Byte-to-byte varmuuskopiointinäkymä Disk Drillissä
 5. Valitse, minne haluat tallentaa USB-aseman levykuvan ja napsauta OK.Levykuvan tallennuspaikan kehote.
 6. Disk Drill luo levykuvan.Levykuva luotu.

Skannaa USB-asemasi levykuva käyttämällä Disk Drill

 1. Avaa Disk Drill ja varmista, että olet Storage Devices-välilehdellä, kohdasta Data Recovery.
 2. Napsauta Attach disk image -vaihtoehtoa ja selaa pen asemasi levykuvaa. Kaksoisnapsauta sitä. Se liitetään Disk Drilliin.Levykuvan liittämisvaihtoehto Disk Drillissä.
 3. Valitse flash-asemasi levykuva ja napsauta Search for lost data.Kadonneen datan etsintävaihtoehto Disk Drillissä.
 4. Napsauta Review found items tai suoraan napsauta tiedostotyyppiä, jonka haluat palauttaa (Pictures, Video, Audio, Documents, Archives, ja Other).Löydetyt kohteet -näkymä Disk Drillissä.
 5. Käytä valintaruutuja valitaksesi haluamasi tiedostot ja napsauta Recover. Disk Drill näyttää esikatselukuvan parhaillaan valitusta tiedostosta. Kaikki olemassa olevat tiedostot USB-asemallasi ovat saatavilla Existing-valikossa tällä näytöllä. Nähdäksesi ja palauttaaksesi poistettuja tiedostoja laajenna Deleted or lost tai Reconstructed -osiot.Palautettavissa olevien tiedostojen lista Disk Drillissä.
 6. Valitse palautuskohde ja napsauta Next.Palautuskohteen kehote Disk Drillissä.
 7. Disk Drill palauttaa tiedostot.

Parhaat USB-korjaustyökalut

Listallamme olemme jakaneet USB-muistitikun korjaustyökalut kolmeen eri kategoriaan – ilmaisiin sisäänrakennettuihin työkaluihin, maksullisiin työkaluihin ja USB-tikkumerkkikohtaisiin korjaustyökaluihin.

Ilmaiset sisäänrakennetut USB-muistitikun korjaustyökalut Windowsissa ja macOS:ssa

Jos USB-asemassasi on pieniä loogisia vaurioita, Windowsin ja Macin sisäänrakennetut levynkorjaustyökalut riittävät sen korjaamiseen. Ne tarjoavat myös lisäedun luotettavuudesta, ovat ilmaisia eivätkä vaadi ylimääräisiä latauksia.

1. CHKDSK (Windows)

CHKDSK syntax.

CHKDSK (”check disk” lyhennettynä) on komentorivin apuohjelma, joka on ollut olemassa vuodesta 1980. Kuten nimi antaa ymmärtää, se tarkistaa ja korjaa kaikki tallennusasemien huonot sektorit. Voit suorittaa CHKDSKin komentoriviltä, Windows Terminaalista, Windows PowerShellistä tai DOS Promptista.

Pros

 • Ilmainen käyttää ja voidaan ajaa eri tavoin käyttäen erilaisia parametreja.
 • Taitava havaitsemaan ja korjaamaan huonot sektorit tai vioittuneen tiedostojärjestelmän.
 • Yhteensopiva sekä FAT32 että NTFS-tiedostojärjestelmien kanssa.
Cons
 • Ei toimi RAW USB -asemissa.
 • Voi poistaa tietoja korjausprosessin aikana.
 • Ei yhtä käyttäjäystävällinen kuin GUI-pohjaiset USB-muistitikun korjaustyökalut.

2. Diskpart (Windows)

Diskpart Windowsissa.

Diskpart on toinen komentorivin työkalu, joka tulee esipakattuna Windowsin kanssa. Toisin kuin CHKDSK, se ei varsinaisesti korjaa USB:n tiedostojärjestelmää. Sen sijaan voit käyttää sitä puhdistamaan ja alustamaan USB-aseman tehdasasetuksiin. Diskpart tarjoaa paljon lisätoimintoja, kuten mahdollisuuden muuttaa osiointitaulua, luoda/muokata/poistaa osioita ja muuttaa levyn ominaisuuksia.

Tässä on, miten voit käyttää diskpartia USB-aseman alustamiseen.

Pros

 • Tarjoaa valtavasti hallintaa ja joustavuutta tietokoneesi tallennusasemien hallinnassa.
 • Koska se on komentorivin työkalu, sitä voidaan ajaa Windowsin palautusympäristössä, eli voit käyttää sitä, vaikka Windows ei käynnistyisi.
Cons
 • Ei voi korjata USB-asemaa poistamatta sen tietoja ensin.
 • Ei käyttäjäystävällinen. Sinun on kirjoitettava lukuisia komentoja peräkkäin suorittaaksesi alustuksen.

3. GUI Disk Error Checking Tool (Windows)

Virheentarkistustyökalu Windowsissa.

Windowsin Disk Error Checking Tool on pohjimmiltaan graafinen käyttöliittymän versio chkdsk:sta. Se on käyttäjäystävällisempi kuin chkdsk, sillä se mahdollistaa komentoriville kirjoittamisen sijaan virheen tarkastuksen suorittamisen muutamalla klikkauksella. Kuitenkaan se ei tarjoa yhtä paljon joustavuutta ja parametreja kuin chkdsk komentorivin apuohjelma.

Pros

 • Mahdollistaa USB-aseman virheen tarkastuksen muutamalla klikkauksella. Tarpeeksi helppokäyttöinen myös uusille PC-käyttäjille.
 • Havaitsee ja korjaa USB-aseman tiedostojärjestelmän.
Cons
 • Rajoitetumpi toiminnallisuus verrattuna komentorivipohjaiseen vastineeseensa.
 • Toimii vain, jos USB-asema on näkyvissä Windowsin Resurssienhallinnassa.

4. First Aid (macOS)

Levytyökalu macOS:ssa.

macOS:n levytyökalun First Aid -ominaisuus on samankaltainen kuin CHKDSK Windowsissa. Se havaitsee ja korjaa kaikki asemiesi tiedostojärjestelmävirheet. Sinun ei tarvitse suorittaa mitään komentoja, koska ominaisuus on GUI-pohjainen. Itse asiassa se on helpompi käyttää kuin Windowsin GUI Disk Error Checking Tool. Se on erinomainen korjausvaihtoehto, jos huomaat tiedostojen katoamista USB-asemaltasi, hitaampaa suorituskykyä ja satunnaisia virheilmoituksia.

Pros

 • Äärimmäisen käyttäjäystävällinen.
 • Erinomainen ennaltaehkäisyyn tallennusasemillesi. First Aid -toimintoa on hyvä ajaa säännöllisesti korjaamaan pienet tiedostojärjestelmän ongelmat sitä mukaa kun ne ilmestyvät.


Cons
 • Rajallinen toiminnallisuus. Se on vain soveltuva korjaamaan pieniä tiedostojärjestelmän virheitä.
 • Et voi käyttää sitä, jos macOS ei tunnista USB-asemaa.

5. Windows Defender (Windows)


Windows Defender scan options.

Tietokonevirukset aiheuttavat yleisesti vahinkoa ja muita loogisia ongelmia USB-asemallasi. Yleensä tämä tapahtuu, kun liität USB-aseman tartunnan saaneeseen tietokoneeseen. Jos epäilet, että haittaohjelmat aiheuttavat loogisia ongelmia ja vahinkoa USB-asemallesi, skannaus Windows Defenderilla (sisältyy Windows Vistaan ja sitä uudempiin) on hyvä idea. Koko PC:n skannaus Full Scan -toiminnolla suositellaan myös.

Pros

 • Kyvykäs antivirusratkaisu ilman lisäkustannuksia.
 • Mukautetut skannaukset sallivat sinun skannata tiettyjä kansioita, joissa epäilet olevan haittaohjelmia. Tämä säästää aikaa.


Cons
 • Ei automaattisesti skannaa USB-asemia, kun ne yhdistetään.
 • Säännöllinen skannaus on rajoitettu sisäisiin tallennusasemiin.

Maksetut USB:n korjaustyökalut


Jos mikään ilmaisista työkaluista ei kyennyt korjaamaan USB-tikkua, sinun on turvauduttava maksettuihin vaihtoehtoihin. Maksulliset työkalut tarjoavat laajemmat toiminnallisuudet, paremman käytettävyyden ja yleensä parempia tuloksia. Ne voivat myös auttaa, kun ongelma on monimutkaisempi kuin pienet tiedostojärjestelmän korruptiot.

6. AOMEI Partition Assistant (Windows)


Aomei Partition Assistant.

Harvat työkalut pystyvät kilpailemaan AOMEI Partition Assistantin osiointi- ja levynhallintakykyjen kanssa. Se tarjoaa helpomman ja monipuolisemman tavan muotoilla, osioida ja korjata USB-asemaasi kuin Windowsin levynhallinta. Voit myös palauttaa kadonneet osiot USB-asemaltasi käyttämällä ohjelmiston premium-versiota.

Pros

 • Kyky hallita osioita sekä palauttaa ne yhden käyttöliittymän sisältä. AOMEI Partition Assistantin toiminnallisuus ulottuu pelkän USB-aseman korjaamisen yli.
 • Ominaisuuksiltaan rikas ilmainen suunnitelma.
 • Pystyt uudelleenrakentamaan Master Boot Recordin (MBR) työkalun avulla.
 • Se voidaan integroida Windowsin palautusympäristöön, mikä mahdollistaa ohjelman käytön, vaikka Windows ei käynnistyisi.


Cons
 • Ilmainen versio on rajoitettu osioiden palautuskyvyiltään. Voit nähdä palautettavat osiot, mutta et voi palauttaa niitä.
 • Premium-suunnitelmat ovat hintavia.
 • Toimii vain Windowsissa.Hinnoittelu: Ilmainen Standard-versio maksetuilla suunnitelmilla alkaen $39.95.

7. ALSOFT DiskWarrior (Mac)


Alsoft DiskWarrior in macOS.

DiskWarrior on yksi vanhimmista Mac-vain levynkorjausohjelmista, ja erinomainen valinta – jos tavoitteesi on rakentaa uudelleen USB-asemasi hakemistot ja tiedostojärjestelmä. Kuitenkin tämä merkittävästi kaventaa sen käyttötarkoitusta. Jos haluat palauttaa poistettuja tiedostoja USB-asemaltasi, DiskWarrior ei pysty auttamaan sinua. Se tukee vain HFS+ tiedostojärjestelmällä muotoiltuja levyjä.

Pros

 • Intuitiivinen, helppokäyttöinen käyttöliittymä.
 • Hurjan nopeat korjausnopeudet.
 • Korjaa vahingoittuneet tiedostosi ja tiedostojärjestelmät, joita macOS:n levynhallinta ei pysty.
 • Sisältää USB-muistitikun, jota voidaan käyttää DiskWarriorin suorittamiseen, kun Mac on palautustilassa.


Cons
 • Ei ilmaista kokeiluversiota.
 • Ei tue mitään Windowsin tiedostojärjestelmiä (FAT32, NTFS, exFAT) sekä uusinta macOS:n tiedostojärjestelmää, APFS:ää.
 • Ei palauta tiedostoja.

Hinnasto: 119,5 dollaria yhdestä kappaleesta. Sisältää DiskWarrior-muistitikun.

8. DiskGenius (Windows)

DiskGenius aloitusnäkymä.

Jos huonot sektorit ovat aiheuttaneet USB-asemasi korruptoitumisen, DiskGenius on hyvä valinta tarkistaa ja korjata nuo huonot sektorit. Tarkistusprosessi on kirjoitussuojattu, joten sinun ei tarvitse huolehtia datan menetyksestä. Kuitenkin korjausprosessi voi poistaa tiedostosi, joten suositellaan, että luot USB-asemasi levykuvan ennen DiskGeniusin käyttöä.

Pros

 • Tietojen palautus- ja levyjen korjausohjelmisto yhdessä paketissa.
 • Ominaisuuksiltaan rikas ilmainen versio, jolla voit tarkistaa ja korjata USB-aseman huonot sektorit.
 • Tukee RAW-formaatin USB-asemia.
 • Sitä voi käyttää varmuuskopioimaan ja palauttamaan osiotaulukot.
Cons
 • Monimutkainen käyttöliittymä.
 • Apuvälineet eivät ole kovin hyvät, ei live-chat tai puhelintukea.
 • Ei tue Mac-spesifisiä tiedostomuotoja.

9. Outbyte Driver Updater (Windows)

Outbyte Driver Updater aloitusnäkymä.

Vanhentuneet ajurit ovat yleinen syy sille, miksi USB-asemasi voi olla rikki. Ja Windowsia ei voi luottaa päivittämään kaikkia tarvittavia ajureita heti, kun uudet päivitykset on julkaistu. Outbyte Driver Updater korjaa tämän skannaamalla PC:si ja havaitsemalla korruptoituneet tai vanhentuneet ajurit. Sen jälkeen voit ladata ja asentaa ajurit suoraan Outbyte Driver Updaterin käyttöliittymän kautta.

Pros

 • Poistaa manuaalisen korruptoituneiden tai vanhentuneiden ajureiden etsinnän vaivan.
 • Tekee varmuuskopiot vanhoista ajureista helpottamaan palautuksia.
 • Sisältää PC-optimoinnin.
Cons
 • Ei korjaa USB:n tiedostojärjestelmää tai palauta korruptoituneita osioita.
 • Ei mahdollisuutta kertalähtöön.

Hinnasto: 7 päivän ilmainen kokeilu. 29,95 dollaria kolmen kuukauden tilauksesta.

10. Norton Antivirus Software (Windows ja macOS)

Norton Antivirus aloitusnäkymä.

Vaikka PC:ssä tai Macissa oleva sisäänrakennettu virustorjuntaratkaisu onkin riittävä, se ei silti yllä Norton Antivirus Suiten tasolle. Nortonin avulla voit asettaa automaattiset USB-skannaukset, jotka skannaavat USB-aseman haittaohjelmilta aina, kun liität sen PC:een. Lisäksi Norton Antivirusin virustunnistukset päivitetään säännöllisesti, mahdollistaen uusimpien uhkien havaitsemisen ja poistamisen, mitä tietokoneesi sisäänrakennettu virustorjunta ei ehkä pysty tekemään.

Pros

 • Parempi viruksen havaitseminen ja poistaminen kuin macOS:n ja Windowsin sisäänrakennetuissa turvaohjelmissa.
 • Aseta tietokoneesi skannaamaan säännöllisesti uhkien poistamiseksi heti, kun ne havaitaan.
 • Erittäin mukautettavissa.
Cons
 • Ei ilmaista versiota. Vain rajoitettu 7 päivän ilmainen kokeilu.
 • Vain järkevä, jos PC altistuu säännöllisesti uhille. Muussa tapauksessa sisäänrakennetut ohjelmat ovat riittäviä.

Hinnasto: 7 päivän ilmainen kokeilu. Suunnitelmat alkavat 59,99 dollaria vuodessa. Saatavilla on laajoja alennuksia.

Valmistajakohtaiset USB-korjaustyökalut

Suositut USB-merkit tarjoavat omia USB-korjaustyökalujaan, jotka ovat yleensä ilmaisia käyttää, jos haluat korjata kyseisen valmistajan valmistaman muistitikun. Nämä työkalut ovat luotettavia, ja ovat hyvä valinta, jos haluat enemmän toiminnallisuutta kuin CHKDSK:lla tai Levytyökalulla on tarjota, muttet halua maksaa premium-hintaa yleismaailmallisista kolmannen osapuolen USB-korjausohjelmistoista.

11. Transcend JetFlash Online Recovery

Transcend JetFlash USB-palautusohjelmisto.Jos sinulla on Transcend JetFlash USB-muisti joka ei toimi niin kuin pitäisi, Transcendin JetFlash Online Recovery -työkalu voi palauttaa USB-muistin tehdasasetuksiin. Prosessi poistaa kaikki aseman nykyiset tiedostot, joten varmista ensin tietojen palauttaminen Transcend USB -asemalta ennen työkalun käyttöä.

Pros

 • Valmistajan hyväksymä nollausväline Transcend JetFlash USB-muisteille.
 • Ilmainen käyttää.
 • Yksinkertainen ja helppokäyttöinen käyttöliittymä.
Cons
 • Poistaa kaikki olemassa olevat tiedot USB-muistista.
 • Tukee vain 16 GB:n ja sitä pienempiä JetFlash 780 -asemia.

12. Kingston Format Utility

Kingston Format Utility.

Jos sinulla on Kingstonin USB-muisti, valmistajan oma muotoilutyökalu voi palauttaa aseman tehdasasetuksiin. Se poistaa kaikki virukset, tiedostojärjestelmän ongelmat sekä itse tiedostot sen tehdessä niin.

Pros

 • Helppo käyttää. Valitse vain asema ja tiedostojärjestelmä, johon haluat muotoilla sen. Napsauta OK.
 • Pieni latauskoko.
 • Ilmainen käyttää.
Cons
 • Ei havaittavia eroja toiminnallisuudessa verrattuna sisäänrakennettuun Windowsin muotoilutyökaluun.
 • Ei ole päivitetty pitkään aikaan.

13. Apacer USB Repair Tool

Apacer USB Repair.

Apacer USB Repair Tool toimii Apacerin omien sekä muiden valmistajien USB-muistien kanssa. Voit käyttää työkalua joko muotoiltavaksi tai USB-muistin ”palauttamiseksi” tehdasasetuksiin. Molemmat vaihtoehdot poistavat kaikki tietosi. Työkalu ratkaisee prosessin aikana esiintyvät loogiset ongelmat.

Pros

 • Yksinkertainen käyttöliittymä vain kahdella vaihtoehdolla – Muotoile ja Palauta.
 • Toimii myös muiden valmistajien USB-muistien kanssa.
 • Ilmainen käyttää.
Cons
 • Ei virallista ohjeistusta ohjelman tehokkaaseen käyttöön.
 • Ohjelma näyttää epäammattimaiselta eikä herätä paljon luottamusta.

Hinta: Ilmainen.

14. Seagate SeaTools

Seagate SeaTools dashboard.

Seagate SeaTools -työkalu on ohjelma, joka on yleensä asennettu tietokoneesi kovalevyjen tarkastukseen ja korjaukseen. Kuitenkin se on yhteensopiva myös USB-muistien kanssa, ja voit käyttää sitä ajamaan terveystarkastuksen asemallesi ja sitten ratkaisemaan kohtaamiasi ongelmia. SeaTools voi diagnosoida ja korjata USB-muistin huonot sektorit.

Pros

 • Kehittäjänä tunnettu brändi lisää mielenrauhaa.
 • Voidaan käyttää hallitsemaan ja korjaamaan kovalevyjäsi samoin.
 • Toimii muotoilutyökaluna sekä korjaustyökaluna.
 • Yhteensopiva myös muiden kuin Seagate-asemien kanssa.
Cons
 • Monimutkainen käyttöliittymä.
 • Korjausprosessi kestää kauan.Hinnoittelu: Ilmainen.

15. Silicon Power USB-muistitikun palautusohjelmisto


Silicon Power USB-korjausohjelmisto.

Jos USB-muistitikkusi on kirjoitussuojattu, sitä ei voi alustaa tai tietokone ei tunnista sitä, Silicon Power USB-muistitikun palautusohjelmisto voi auttaa korjaamaan USB-tikun. Ohjelmisto tukee kaikkia kynäasemia, mutta se on erityisesti suunniteltu Silicon Powerin USB-asemille.

Pros

 • Helppokäyttöinen.
 • Pieni latauspaketti, vain 218 KB.
 • Toimii kaikkien USB-asemien kanssa.


Cons
 • Ei päivitetty vuoden 2016 jälkeen.
 • Ei voi korjata muistiasemaa poistamatta tietojasi.Hinnoittelu: Ilmainen.

16. PNY UFIX III


PNY UFIX III -ikkuna.

Jos omistat PNY:n tai HP:n USB-aseman, PNY UFIX voi alustaa ja korjata USB-aseman, vaikka se olisikin kirjoitussuojattu tai Windows ei pääse siihen käsiksi. Käyttöliittymä on vanha, ja voit valita toiminnoksi Palauta tai Lopeta ohjelman. Muista varmuuskopioida kaikki tiedot ennen työkalun käyttöä.

Pros

 • Voi alustaa ja korjata asemia, vaikka ne olisivat kirjoitussuojattuja.
 • Käyttöliittymä ei hämmentävä monilla vaihtoehdoilla.
 • Ilmainen ladattavaksi ja käyttöön.
 • Ei vaadi asennusta.


Cons
 • PNY UFIX ei päivity säännöllisesti. Viimeinen päivitys oli vuonna 2017.
 • Vain yhteensopiva HP:n ja PNY:n USB-asemien kanssa.Hinnoittelu: Ilmainen.

UKK


Sekä Windowsissa että macOS:ssä on sisäänrakennetut levyntarkistustyökalut – CHKDSK ja Levynkorjaus. Voit käyttää niitä USB-muistitikkusi korjaamiseen. Jos ne eivät toimi, voit ladata merkkikohtaisia korjaustyökaluja korjataksesi muistitikkusi.


Loogisesti vahingoittunut USB-asema voidaan korjata käyttämällä flash-aseman korjausohjelmistoa. Fyysisesti vahingoittuneet asemat voidaan korjata ottamalla yhteyttä paikalliseen ammattimaiseen tietojen palautuspalveluun.


USB-muistitikun korjaamiseksi sinun täytyy käyttää sisäänrakennettuja levyntarkistustyökaluja tai ladata kolmannen osapuolen flash-aseman korjausohjelmisto. Jos vahinko on fyysinen, voit ottaa yhteyttä ammattimaiseen tietojen palautuspalveluun verkossa.


Puhdistaaksesi huonot sektorit USB-asemaltasi, käytä CHKDSK-ohjelmaa Windowsissa tai Levynkorjaustyökalua macOS:ssä. Vaihtoehtoisesti voit tehdä täyden alustuksen asemallesi myös.manuviraj
Manuviraj Godara on ammattitaitoinen sisällöntuottaja, jolla on yli 4 vuoden kokemus alalta. Hänen jatkuvasti kasvava kiinnostuksensa ja kokemuksensa teknologiaan innostaa häntä tuottamaan sisältöä tietojen palautukseen ja kuluttajateknologiaan liittyen. Voit myös löytää hänen töitään sivustoilta MakeUseOf.com ja HandyRecovery.
Hyväksymä.
12 vuoden kokemus ohjelmistokehityksestä, tietokannan hallinnasta ja laitteistokorjauksesta.